UI-designer med flair for apps


Brænder du for intuitive interfaces og værdiskabende løsninger? Er du en app-nørd med indgående kendskab til iOS og Android-platformen?

Vi leder efter en UI-designer, der vil være med til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver gennem intuitive og værdiskabende app-løsninger for både interne og eksterne målgrupper i Skatteforvaltningen. Du vil spille en central rolle i at skabe sammenhæng mellem produktets koncept, brugervenlighed og visuelle udtryk – med et stort fokus på et native app look & feel.

Det vi skal, det er at bevise, at offentlig IT kan leveres smartere, hurtigere og i bedre kvalitet – med slutbrugerens værdiskabelse i fokus, og det er ret fedt at være med til. At vi ved, at det output vi laver, den app brugeren kommer til at stå med i hånden, kommer til at gøre hverdagen nemmere for både borgere og erhvervsliv, når de er i kontakt med skatteforvaltningen, det er virkelig en motivationsfaktor.

- Aske Hven-Jensen, kontorchef

Din nye arbejdsplads

Kontoret Appudvikling er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) med omkring 25 medarbejdere. Vi arbejder med in-house it-udvikling med afsæt i Scrum og Kanban og med et you build it – you run it mindset, så vi også drifter og videreudvikler de løsninger, vi laver.

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante produkter, der løfter vigtige samfundsmæssige opgaver.

I vores kontor kan vi godt lide at skabe forandringer og udfordre ikke-værdiskabende rammer. Vi bruger tid på at indarbejde vores læring og forbedre vores daglige arbejde og hele tiden blive dygtigere, både hver især, men i den grad også som team. Og så har vi det sjovt mens vi gør det.

- Aske Hven-Jensen, kontorchef

Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Om stillingen

Som UI-designer er du både håndværker og kunstner – design er for dig ’how it works’, men du formår også at gøre den gode brugeroplevelse visuelt indbydende. Designarbejdet trækker stærkt på teamets tværfaglighed. Dine kollegaer vil bestå af fagligheder inden for product ownership, scrum mastery, test og kvalitetssikring, UX/UI samt både backend og app-udviklere. Du folder din proces ud og sikrer at hele teamet kan tage del i designarbejdet.

Du har allerede erfaring, viden og præferencer ift. at arbejde med native mobilapplikationer og de væsentlige forskelle der er i ift. f.eks. et mobil-optimeret website. Hos os vil du arbejde med flows, navigationskoncept og sidestruktur, og det forventes at du holder dig opdateret på best-practice og konventioner for nye iOS og Android-versioner. Alt sammen fordi du ønsker at gøre en mærkbar forskel for de mange brugere, der hver dag er i berøring med et ofte komplekst skattefagligt domæne.

Om dig

Du er kommunikerende og åben omkring dit arbejde. Du er god til at give og modtage konstruktiv kritik og kan se styrken i et tæt samarbejde, hvor du gennem struktur og arbejdsproces sikrer at dit arbejde er overskueligt og enkelt at implementere i produktet.

Du er topmotiveret for at levere løsninger der overstiger målgruppens forventninger. Det gør du bl.a. ved at identificere nøgle-interaktioner i app’en og sætte et klart visuelt aftryk på disse.

Vi forventer at du har og kan demonstrere:

  • Teoretisk og praktisk erfaring med designprocesser
  • Erfaring med flowcharts, wireframing og prototyper
  • Erfaring med design til apps på iOS og Android-platformen, herunder Apple Human Interace Guidelines og Material Design. Det du leverer, er både brugervenligt og visuelt indbydende
  • Struktur og dokumentation af dit arbejde og leverancer så det er let for andre at forstå og for dig at genbruge på tværs af løsninger.

Det er en fordel hvis du har:

  • erfaring med at arbejde sammen med andre fagligheder, f.eks. udviklere, i et agilt setup
  • erfaring med Figma.

Ansøgning og ansættelsesvilkår

Vi holder samtaler løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Ansøg”. Fristen er senest d. 7. maj 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Aske Hven-Jensen på tlf. 25 31 80 53. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Der kan i forbindelse med ansættelsessamtalerne blive brugt case og test. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
23. april 2024
Ansøgningsfrist:
7. maj 2024

Job hos virksomheden