Au­to­ma­ti­se­rings­eks­pert og full stack-udvikler? Så kom og vær med til at gøre en forskel for statens digitale landskab


Statens It søger en dygtig Full Stack-udvikler, der har lyst til at drive og udvikle den danske stats it-infrastruktur og sikre den fortsatte vækst og innovation.

Du bliver del af Kompetencecenteret for Netværk, som består af 3 arbejdsområder: Kundernes netværk, datacenter og firewall – og mere end 40 højt kvalificerede kolleger med fælles afsæt i, at arbejdet med netværk er en samfundskritisk opgave.

Om stillingen

Vi driver netværk af forskellige omfang hos ministerier, departementer og styrelser i hele Danmark. Vi står bl.a. for etablering, vedligehold og fejlretning, og vi gør altid vores bedste for at sikre den stabile drift. For tiden er vi i gang med en spændende modernisering af netværk, baseret på aktuelle og moderne teknologier. Her vil vi gerne have dig med.

Som vores nye kollega, vil din erfaring og indsigt i standardisering og automatisering komme i spil. Netværks vigtige rolle og vores vidt forskellige kundebehov, vil sikre dig en stor variation af faglige udfordringer, og rigtig gode udviklingsmuligheder.

Arbejdsopgaverne er mangfoldige og du vil blandt andet møde opgaver som:

  • Udvikle og automatisere netværksinfrastruktur med fokus på standardisering og effektivitet
  • Implementere og vedligeholde on-prem løsninger
  • Arbejde tæt sammen med netværks- og udviklingsteams for at sikre en sømløs integration med Nautobot, GitInt og LibreNMS
  • Bidrage til udviklingen af automatiserede processer og værktøjer til netværksadministration

Du vil blive en del af et team, der er kendetegnet ved trivsel, socialt fællesskab, diversitet og en stor vilje til at hjælpe hinanden på tværs af arbejdsområder. Der er en uformel omgangstone, og en hverdag med plads til humor og godt humør. Der er mulighed for at fordybe sig i et arbejdsområde eller spænde over flere af dem, ligesom løbende kompetenceudvikling er højt prioriteret.

Vi vil sørge for, at du får en god onboarding, hvor du vil lære både eget og andre teams i organisationen at kende. Du har selv stor indflydelse på din arbejdsdag og opgaver. Vigtigst er, at dine ønsker og kompetencer bringes bedst i spil.

Med flekstid, mulighed for hjemmearbejde og et mødebånd fra 10-14 er der basis for fleksible arbejdstider og work-life balance. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. betalt frokost.

Om dig

Vi har behov for en medarbejder der har erfaring med netværksudvikling og automatisering og som er dygtig indenfor f.eks. Python, Ansible, Terraform, JSON og forskellige frontend frameworks.

Har du kendskab til eller interesse for Nautobot, GitInt og LibreNMS vil det være en fordel – men vi oplærer dig gerne i systemerne.

Du skal evne at samarbejde på tværs af teams og teknologier og have en proaktiv tilgang til at identificere og løse netværksrelaterede udfordringer.

Vi tror på datadisciplin, datastruktur og der er derfor krav til dit engagement i at opretholde høj standard for sikkerhed og pålidelighed samt dokumentation og procesbeskrivelser.

Vigtigst er, at du er nysgerrig, opsøgende og en holdspiller. Du trives i en forskelligartet hverdag, hvor nogle dage er hektiske og andre er stille og rolige, samt har lyst til at være en del af en arbejdsplads med en humoristisk tone.

Lyder det som noget for dig og har du lyst til at blive en del af et team, hvor humor og samarbejde er en del af afdelingens DNA, så skal du søge denne stilling.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. Du vil i forbindelse med ansættelsen blive bedt om dit samtykke til, at Statens IT må indhente en offentlig straffeattest via dit cpr-nummer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen og Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Statens It har hovedkontor i Ballerup i Storkøbenhavn og satellitkontorer i både Aarhus og Sønderborg. Din primære arbejdsplads vil være Ballerup.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Lars Knudsen på 7231 1502.

Du kan læse meget mere om Statens It, vores arbejde og kunder på statens-it.dk.

Ansøgning

Da vi afholder samtaler løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning med CV og eventuelle bilag allerede i dag. Du søger via linket ”Ansøg” senest den 1. maj 2024.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge.

Gem job

Statens IT

Arbejdssted

Ballerup

Vigtige datoer

Indrykket:
9. april 2024
Ansøgningsfrist:
1. maj 2024