Pro­jekt­le­der Softwa­re­le­ve­ran­ce


Er du en teknisk, pragmatisk og effektiv projektleder, der kan holde styr på flere projekter ad gangen, og har du lyst til at blive en del af vores succes og vækst, hvor du skal stille høje krav til kvaliteten af dit eget samt dine kollegers arbejde? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Solita blev kåret til Danmarks hurtigst voksende konsulenthus samt årets IT-komet 2020. Siden da har vi fortsat vores stærke vækstrejse, og vores kunder efterspørger os i stort omfang. Vi har derfor brug for endnu flere hænder til at løse de spændende opgaver, vi får ind. Derfor søger vi nu en Projektleder til et af vores udviklingsteams på vores domicil i Vejle.

Vi skaber værdi for vores kunder – og dig

Solita rådgiver, udvikler og vedligeholder forretningskritisk software og IT-systemer for Danmarks største private og offentlige aktører. Vi specialudvikler fremtidssikrede IT-løsninger designet til at tackle vores kunders unikke processer og problemstillinger. Som uafhængig leverandør anbefaler vi altid den mest passende teknologi til det konkrete formål og vi er stolte af at være en af Danmarks absolut dygtigste IT-virksomheder. Vi brænder for det vi laver og har gennem de seneste år oplevet exceptionel vækst og efterspørgsel. Vi søger derfor efter en Projektleder, der har (solidt) kendskab til softwareløsninger, projektledelse og som trives med udadvendt kundekontakt.

Som Projektleder hos Solita bliver du en vigtig del af vores leverance og den der, med udgangspunkt i Solita's projektmodel, er ansvarlig for at sikre, at projekter styres sikkert i mål og at alle dele af aftalen med kunden og leverance-teamet overholdes. Du vil komme til at arbejde med tekniske projektledelse af komplekse og forretningskritiske IT-projekter hos nogle af Danmarks største og mest interessante virksomheder og offentlige aktører.

Som projektleder deltager du i hele processen og involveres i alt fra presales, rådgivning, analyse, design til udvikling, drift og vedligehold. Dette er fagligt en bred rolle i konstant bevægelse og en unik mulighed for dig der vil udfordres teknisk og projektmæssigt på virkelig spændende projekter og som nyder at være en drivende del af dele af projektets facer.

Hos Solita har vi en flad organisation hvor tempoet er højt, tonen uformel, og det sociale vægtes højt. Vi arbejder med mange forskellige projekter og kunder, hvor der er kort fra tanke til handling. Vores kunder befinder sig i flere forskellige brancher, men hovedsageligt indenfor transport, logistik, produktion, medico, finansielt samt energi og infrastruktur. Fælles for dem er, at de sætter store krav til kvalitet og leverancesikkerhed.

Vi søger derfor dig, som har mod på en spændende udfordinger og som ikke er bange for at tage ansvaret for mange forskelligartede projekter.

Kvalifikationer

Vi forventer at du besidder flere af følgende kompetencer:

  • Du har erfaring med IT-projektledelse især med leveranceprojekter til eksterne kunder
  • Du er dygtig til at sætte dig ind i kundens forretning, kan tænke analytisk og arbejde med procesoptimering ligesom du er en stærk problemløser
  • Du kan planlægge og skrive testplaner for udviklingsprojekter
  • Du har teknisk forståelse og kendskab til udvikling softwareløsninger – men vi regner ikke med, at du koder.
  • Du kan tænke kreativt og arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang og kan se din opgaveløsning på tværs af fagområder
  • Du er god til at formidle og kan varetage kundekontakt samt præsentationer på både mundtlig og skriftlig dansk, samt engelsk
  • Du er proaktiv, imødekommende og opsøgende i forhold til problemløsning
  • Du er struktureret i din tilgang og kan holde overblik over mange projekter/aktiviteter samtidig
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med application management/DevOps

Arbejdsopgaver – du kan forvente at skulle arbejde med:

  • IT-projektledelse: planlægning, opfølgning, rapportering internt/eksternt og risikostyring
  • Pre-sales aktiviteter og kundemøder
  • Overskue og analysere komplekse problemstillinger og foreslå løsninger
  • Være leveringssikker og dedikeret
  • Det er vigtigt, at du elsker at have mange jern i ilden, og trives i en omskiftelig og dynamisk hverdag.
  • … og så skal du have lyst til at udvikle dig og blive endnu dygtigere

Vi glæder os til at lære dig at kende! Så skynd dig at sende os dit CV afsted til os!

Vi behandler løbende de indkommende CV'er, og ansættelsesdato vil være hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller Solita, skal du endelig række ud til Rikke Meng, Senior Recruitment Partner, on +45 2265 0218, rme@solita.dk.

Gem job