It-karriereJobsøgning

Her er 10 spændende job som pro­jekt­le­der: KMD, Syste­ma­tic, Atea og Kraftva­erk søger

Klar til nye udfordringer? Find dit nye job som projektleder her.

Ofte betyder en projektlederrolle et konkret ansvar for et projekt med et fastlagt mål og tidsperspektiv.

En projektleder skal påtage sig rollen og opgaven at planlægge, organisere og styre det givne projekt, så det ønskede mål nås. Hvor projektet i sig selv betyder forandring eller udvikling, har jobbet som projektleder ofte krav om gode kommunikations- og analysefærdigheder.

1. DSB søger en IT Senior Project Manager, Høje Taastrup

DSBs it-projekter har stor ledelsesmæssig og politisk bevågenhed, og der stilles høje krav til virkeliggørelsen af projekterne i organisationen.

Du gennemfører projekterne fra start til slut, definerer scope i samarbejde med forretningen, udarbejder succeskriterier, business case, projektplan og kravspecifikation, er ansvarlig for valg af leverandører, kontraktforhandlinger og leverancestyring.

Du følger op på alle aspekter undervejs, kommunikerer sikkert med projektets interessenter og sikrer projektets nedlukning og overdragelse til drift.

2. Finansforbundet søger en digital projektleder, København

Du får ansvaret for at lede et antal digitale projekter fra start til slut i forhold til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Du bliver ansat i HR & forretningsudvikling, der består af 10 kolleger med ansvar for forretningsstrategi, digitalisering, analyser og personale. Du vil komme til lede projektteams fra alle husets områder.

3. Matas søger en teknisk projektkoordinator til Matas eCommerce, Allerød

Som teknisk projektkoordinator skal du kunne håndtere mange sideløbende projekter og opgaver på tværs af forskellige interne afdelinger og eksterne leverandører. Det kræver, at du trives med at have travlt og holde styr på mange bolde samtidigt.

Du vil komme til at initiere, beskrive, lede og drive mindre tekniske projekter med fokus på eCommerce og digital marketing.

4. Atea søger en Transition Manager, Ballerup eller Aarhus

Vil du være med til at arbejde med outsourcing af it-infrastruktur og implementering af vores nye kunder? Så er Atea Operations & Services din fremtidige arbejdsplads.

Vi er allerede et stærkt hold, og vi søger endnu en stærk Transition Manager til at supplere vores team. Transition Manageren får ansvaret for at håndtere nye og eksisterende kunder, der ønsker at placere deres eksisterende it-infrastruktur i nogle af de mest kyndige og erfarne it-hænder på markedet.

5. Greener Pastures søger en Senior Projektleder, København

Brænder du for at stå i spidsen for innovative app-projekter? Vil du gerne levere nye spændende mobile løsninger til Danmarks største virksomheder? Så kan det være, at det er dig, vi søger som Senior Projektleder.

Som projektleder hos Greener Pastures får du en nøgleposition hos os. Du vil blive ansvarlig for leverancen i de enkelte projekter og for al kvalitet, forretningsmål og budget.

6. Systematic søger en projektleder til Systematic Consulting, København

Som vores nye projektleder får du ansvar for at lede udvikling og implementering af komplekse softwareløsninger til kunder og samarbejdspartnere. Du brænder for at bringe dig selv på banen i vores kunders organisationer, og du kan videreudvikle forretningsforholdet til kunderne i forbindelse med igangværende projekter. Samtidig vil du deltage i vores salgs- og tilbudsaktiviteter.

Du kan få ansvaret for flere projekter ad gangen og for koordinering og optimering på tværs af projekter. Du får ansvaret for at igangsætte og fuldføre projekterne til den aftalte tid og med det aftalte kvalitetsniveau i vores meget kundeorienterede miljø.

7. KMD søger en Project Manager til Graduate program, Ballerup

We are looking for talented and ambitious candidates who hold a relevant master's degree or an equivalent degree from universities like CBS, KU, AU, ITU or AAU. We hire recently graduated and graduates who have no more than one year of work experience.

If you are one of the candidates we are looking for, you will be able to identify with among other things: Good communicative and collaborative skills. Analytically strong, organized with an outgoing attitude, a passion and drive to pursue a career in KMD.

8. Bloom søger en erfaren it-projektleder til DGI IT, Vingsted

Vi søger en erfaren it-projektleder til udviklingsafdelingen hos vores kunde DGI IT i Vingsted ved Vejle. Du vil som projektleder i udviklingsafdelingen fungere som sparringspartner og forandringsagent i relation til organisationen - så at sige kunderne - og du vil være med hele vejen fra opstart af udviklingsprojekter til den endelige implementering i organisationen.

Du vil ligeledes få mulighed for at være med til at skabe og sætte dit præg på denne nyoprettede stilling med den viden og erfaring, du kan bidrage med. Hermed vil du få et stort ansvar og en meget central rolle med fokus på succesfuld gennemførelse af de mangefacetterede it-løsninger i organisationen.

9. Kraftvaerk søger en senior it-projektleder, København

Vi søger en projektleder, der kan stå i spidsen for at levere forretningskritiske løsninger og være bindeled mellem kunder og Kraftvaerk. Udover det står du for afrapportering, afdækning af kundens behov, kravspecifikation, løsningsbeskrivelser og ikke mindst rådgivning af kunden.

Hos os skal det være nemt at være kunde, og det skal du sikre gennem god kommunikation, fleksibilitet og evnen til at lytte til kundens behov.

10. Humanpoint søger en digital senior projektleder til Encode, Odense

Vil du gerne arbejde i en international it-virksomhed i kraftig vækst? Har du solid erfaring med digital projektledelse og er god til kundekontakt? Er du flydende i dansk og spansk i tale og på skrift?

Encode er en international it-virksomhed med kunder i over 30 lande. Det er en selvstændig stilling, hvor det er vigtigt, at du selv løber med bolden og kan vise vejen indenfor digital projektledelse.

Du vil være den ansvarlige for den daglige kontakt med kunderne og vil være med til at implementere komplekse digitale løsninger. Det er din opgave, at få skabt en god proces og at få et godt samarbejde med kunden hele vejen igennem projektet.

Vil du i betragtning til et it-job?

Så kan du nemt oprette et CV hos os, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Læs også