Øvrige

Bliver kunstig in­tel­li­gens det nye elek­tri­ci­tet og vand?

I denne episode af podcasten Fremtidens arbejdsplads bliver Torben Tronborg i selskab med gæsten Kasper Junge, klogere på kunstig intelligens og hvordan vi i virksomhederne kan optimere vores processer ved hjælp at AI

Kasper Junge er en kendt og fremtrædende person i det danske AI-miljø. Han er medstifter af Danish Data Science Community, som er et Community, der har til formål at udvikle og styrke fællesskabet og relationerne i det danske Data Science miljø.

Ydermere er Kasper også vært på Verbos Podcast samt Ingeniør Life, hvor han deler ud af alt sin viden om AI og softwareudvikling. Hans indgående kendskab til faget og evnen til at formidle komplekse tekniske emner gør ham til en eftertragtet stemme inden for branchen.

Sidst men ikke mindst, så har Kasper her for nyligt også taget skridtet videre i sin AI karriere, ved at tiltræde som ny Lead AI Engineer hos Dinero, hvor han får en nøglerolle i at videreudvikle og integrere AI deres online regnskabsprogram – som inden længe runder 100.000 virksomheder.

Før Dinero har Kasper haft roller som machine learning engineer hos SEO.ai og Data Scientist hos Ekstra Bladet. I dagens program vil jeg forsøge at få så meget viden om AI ud af Kasper, så vi sammen med alle jer lyttere, kan blive klogere AI og hvordan teknologien kommer til at forandre vores arbejdsprocesser og roller.

Du kan vælge at lytte til podcasten nedenfor, eller se den på YouTube ved at klikke her

Se eller hør alle Fremtidens Arbejdsplads podcasts

Her finder du hele vores bagkatalog af spændende podcasts, som du kan se eller høre når det passer dig. Det hele er naturligvis helt gratis - for viden er noget vi deler. God fornøjelse

Læs også