Øvrige

Podcast: Lars Gud­brands­son om at lykkes med en 4-dages ar­bejds­u­ge

I denne podcast taler Torben Tronborg med Lars Gudbrandsson fra IIH Nordic, og hovedoverskriften for snakken er hvordan de som virksomhed er lykkes med at implementere en 4-dages arbejdsuge.

De arbejder 30 timer, har fri om fredagen og får samme løn som for 37 timers arbejde. Men hvis vi går spadestikket dybere og kigger på hvilke benefits der er kommet ud af det, så står de faktisk i kø. Ingen stresssygemeldinger, højere arbejdsglæde (den måles hele tiden), større omsætning, flere medarbejdere osv.

Det er især også måden der arbejdes på der har ændret sig. Medarbejderne har 12x25 min. fokustid om ugen, bedre kendt som pomodoro metoden, møder kan kun bookes i 2 længder, og der skal altid være en agenda, ellers har man ret til at afvise mødet.

Vi VED at der sidder mange derude, som er interesserede i at høre mere om en 4-dages arbejdsuge, og vi har glædet os til at dele denne podcast med jer. Rigtig god fornøjelse.

Se alle webinarer og podcasts

Her finder du hele vores bagkatalog af spændende webinarer og podcasts, som du kan se on-demand når det passer dig. Du kan blandt andet se gennemgange af vores årlige undersøgelser blandt it-professionelle, få gode råd til jobannoncen og meget mere. Det hele er naturligvis helt gratis - for viden er noget vi deler. God fornøjelse

Læs også