Øvrige

Podcast: Sådan tænker du di­ver­si­tet ind i re­k­rut­te­ring

I denne episode af podcasten Fremtidens Arbejdsplads har vi fornøjelsen af at byde velkommen til en gæst, hvis erfaring og ekspertise inden for organisationspsykologi - belyser vejen frem for diversitet, inklusion og ledelsesudvikling i moderne arbejdspladser. For når vi kigger ind i fremtidens arbejdsplads, kan vi helt sikkert godt blive bedre til at opbygge teams af kvalificerede kandidater, uafhængigt af køn, baggrund, race, religion, seksuel orientering

Lise Sustmann Allen har en kandidatgrad i organisationspsykologi med speciale i ledelsesudvikling.

Til dagligt arbejder Lise som chefpsykolog hos Master International, hvor hun leder et team af psykologer. Hendes arbejde er forankret i at udforske og fremme mangfoldighed, inklusion og ligestilling på arbejdspladser, og i at bygge bro mellem HR-forskning og praktisk HR-arbejde, især inden for rekruttering.

Lise har afholdt et utal af foredrag, workshops, coaching sessioner og ydet ledelsessparring. Hun har bidraget med sin ekspertise inden for forskellige områder, herunder innovationspsykologi, trivsel, rekruttering og erhvervsrettede testning, med et særligt fokus på diversitet.

I dagens podcast vil jeg sammen med Lise udforske, hvordan virksomheder kan øge gennemsigtigheden i, hvad der kræves for at fremme mangfoldighed, og forhåbentlig vil vores samtale inspirere til hvordan vi kan blive bedre til at forstå menneskers adfærd, behov og værdier – og oversætte det til anbefalinger, handling og koncepter der effektivt kan integreres i rekrutteringsprocessen - til gavn for både arbejdsgiver og deres medarbejdere.

Se eller hør alle podcasts

Her finder du hele vores bagkatalog af spændende podcasts, som du kan se eller høre når det passer dig. Det hele er naturligvis helt gratis - for viden er noget vi deler. God fornøjelse

Læs også