Software Engineer Ob­ser­va­bi­li­ty, Tech Enabling


Vil du være med til at gøre Observability til en central del af TV 2s applikationsdrift?

Har du høstet erfaring med Observability, og ved du derfor også, hvilket kæmpe potentiale, der ligger i at arbejde systematisk og langsigtet med det? Har du samtidigt lidt start-up mentalitet, så har du nu chancen for at være med til at bygge og drive en helt ny Observability-platform, der skal understøtte samtlige produktteams i TV 2 Technology.

Dit arbejde får på den vis ikke bare positiv betydning for flere hundrede kolleger. Du kommer indirekte til at påvirke millioner af danskeres oplevelser, når din platform fx støtter produktteamene med at forhindre en afbrydelse midt i en stor begivenhed som en VM-finale eller et royalt bryllup.

Med hele vejen fra behovsafdækning til udvikling, test, implementering og optimering

I kernen handler dit nye job om at bygge en self service-platform til dine kolleger på tværs af TV 2s mange produktteams med vidt forskellige fokusområder. Platformen skal præsentere de vigtigste nøgledata ift. applikations-performance på en nem og overskuelig vis. Hvis fx en applikation går i stykker, hvor kritisk er det så, og hvilket beredskab skal vi igangsætte? De svar hjælper vores platform de forskellige teams med at finde i dialog med Support.

Da vi lige er begyndt, kommer du og teamet i starten til at bruge meget tid på at forstå og forholde os til brugernes behov med tilhørende forberedelse og efterbehandling af input. Når vi er lidt længere henne, skulle vægten gerne ende på ca. 30% til behovsafdækning og 70% til udvikling efter en minimum viable metode, hvor vi udvikler og tester proof of concept hurtigt og agilt.

I overblik bliver dine primære opgaver at:

 • Etablere og udvikle en self-service observability-platform, der muliggør overvågning, logging og tracing af software på tværs af TV 2
 • Udvikle og integrere observability-værktøjer i tæt samarbejde med vores Developer Cloud Platform og Developer Tooling teams
 • Arbejde tæt sammen med produktteams for at forstå deres behov samt identificere mulige områder til forbedringer
 • Definere og formidle best practices for overvågning, logging og alerting af cloud-native applikationer
 • Udvikle og implementere et framework samt tooling for SLI/SLO/SLA og arbejde sammen med produktteams om at implementere dette
 • Løbende evaluere og forbedre observability-platformen for at sikre skalerbarhed og kosteffektivitet
 • Samle og aggregere data på tværs af teams for at skabe og udstille et holistisk overblik over den nuværende driftsstatus til vores support-afdeling

Erfaring med Observability-værktøjer og motivation for udvikling inden for DevOps

At være med til at bygge noget helt nyt fra bunden kræver en god blanding af nysgerrighed og eksekveringsevnen - i samspil med viljen til at komme helt i mål, selv om det nogle gange bliver et skridt frem og to tilbage. Det er samtidigt vigtigt, at du kan og vil udvikle med brugernes behov i centrum frem for at udvikle teknologi alene for teknologiens skyld. Du skal derfor også være motiveret for dialogen med brugerne og evne at se tingene fra deres side af bordet. Med andre kan du lytte og spørge med ægte interesse for at forstå. Derudover kan du sætte kryds ved:

 • Baggrund som Software Engineer
 • Erfaring med programmering (f.eks. Python, Java, Go) samt AWS og Azure
 • Erfaring med Infrastructure-as-Code (Terraform) til at automatisere og provisionere infrastruktur og configuration management
 • Erfaring med observability-værktøjer som f.eks. Datadog, Prometheus og Grafana
 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner, da du skal samarbejde med mange forskellige mennesker på tværs af teams
 • Gode engelskkundskaber, skriftligt og mundtligt

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er TV 2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense tæt på banegården og letbanen. Her vil du blive del af et spændende miljø med masser af god energi. Dit nye team består p.t. af en Product Manager, to Software Engineers og en Configurations Specialist. Stemningen er god - vi støtter hinanden og vil gerne gøre hinanden dygtigere via videndeling og sparring. Vi ser meget frem til for alvor at komme i gang, og dine erfaringer, input og ideer er naturligvis meget velkomne.

TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder mere end 350 medarbejdere dedikeret med at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence.Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Solution Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 29. april.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Stefan Søberg
Competency Leader
stso@tv2.dk
22374919

Gem job