Udviklere til In­ter­na­tio­nalt sam­ar­bej­de


Kan du designe og udvikle elegante og gennemtænkte løsninger til komplekse problemstillinger? Brænder du for at arbejde sammen med andre kompetente udviklere i en agil organisation, der har et nært og godt samarbejde med brugerne? Vil du udfordres fagligt og bidrage til, at du og dine kollegaer udvikler jeres kompetencer sammen? Vil du være en del af en enhed, der er i rivende udvikling, og hvor vi har det sjovt, mens vi laver fantastiske løsninger?

Kontoret hedder Internationalt samarbejde og opgaven er, at udvikle løsninger til international indberetning og udveksling af data som grundlag for fremtidens skattevæsen med samarbejde på tværs af EU og resten af verden. Vi søger udviklere, som brænder for at gøre en forskel, og som har mod på at designe nye fremtidssikrede løsninger. Du vil arbejde med både frontend og backend, men det er okay hvis du har en præference for en af delene. Så hvis du gerne vil sætte dit præg på løsningen af samfundskritiske problemstillinger – er det dig, vi søger!

Om jobbet

Som udvikler bliver du en del af et tværfagligt agilt team bestående af andre udviklere, business analysts, product owner og scrum master. Det er almindeligt, at alle i teamet deltager i hele processen fra analyse og design til udvikling, test og implementering.

Dine primære opgaver omfatter derfor:

 • design og udvikling af applikationer, der understøtter forretningens behov
 • analyse af komplekse problemstillinger og udarbejdelse af velfungerende løsninger til disse
 • bidrage til udarbejdelsen af user stories, tasks og accept kriterier
 • sørge for at leverancer er af høj kvalitet vha. automatiserede tests.

Alle udviklere betragtes som full stack’ere, men vi tager hensyn til individuelle styrker og ønsker. Vi arbejder hovedsagelig med Java løsninger på den decentrale platform med den tilhørende teknologi-stack og tools – Spring Boot, REST APIs Interface, databaser (PostgreSQL), Unix/Linux, Containere (Docker), open source på Jenkins samt Git og Github. Automatiserede tests udvikles på Groovy og Spock.

Vi har en forventning om, at vores udviklere, udover at være dygtige indenfor deres felt, også forstår brugerens behov og kan tænke kvalitet ind i løsningerne. Derfor kan du også forvente at blive inddraget i arkitektur og beslutninger om løsningens udformning. Der er gode muligheder for at få indflydelse i de projekter, der arbejdes på og for at udfordre rammerne for offentlig it. Samtidig fokuserer vi stærkt på din personlige kompetenceudvikling og støtter dine muligheder for at gøre karriere - eller at blive en endnu dygtigere og erfaren udvikler.

Om dig

Du er uddannet indenfor IT med fokus på systemudvikling. Du må meget gerne have professionel erfaring som udvikler, men vi tager også gerne imod ansøgninger fra dygtige nyuddannede. Det falder dig naturligt at arbejde på tværs internt i teamet og med andre faggrupper i organisationen.

Derudover ser vi gerne at du har:

 • erfaring med programmering i OOP-baserede sprog, som f.eks. Java (eller andre JVM-baserede sprog)
 • erfaring eller kendskab at arbejde med DevOps, Continuos Integration, Git, Docker, automatiserede tests, relationelle databaser og SQL

Det vil være et plus, hvis du også har erfaring med en eller flere af de følgende:

 • Java Spring Boot, Groovy og Grails
 • Jenkins
 • Rancher eller Kubernetes
 • Frontend frameworks som Vue eller lignende

På det mere personlige plan forventes det at du:

 • ønsker at arbejde i et agilt Scrum team
 • gerne vil bidrage aktivt til de opsøgende og afklarende opgaver og er åben for at arbejde med nye teknologier og for at lære en ny tech stack at kende.
 • er med til at tage ansvar for udviklingen i teamet, og at du også støtter dine kollegaer
 • har en god dag, når du lærer noget nyt, og du trives også med at lære fra dig.

Din nye arbejdsplads

Du bliver ansat i Kontoret for indberetning- og international udveksling af data (internationalt Samarbejde), der er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsens søjle for Person, bolig og arkitektur (PBA). Vi er i dag omkring 44 medarbejdere og konsulenter i kontoret med forskellige fagligheder, som alle sikrer, at vi kan udvikle, videreudvikle og drifte nye og eksisterende løsninger. Afdelingen er præget af en uformel stemning med basis i et stærkt fællesskab med fokus på trivsel og personlig udvikling. Vi vægter den faglige kvalitet højt, samtidig fokuserer vi på at have det sjovt, både når vi arbejder og når vi laver sociale arrangementer.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send os et CV og en ansøgning med din motivation for at søge jobbet via nedenstående link senest d. 3. maj 2024. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Spørgsmål besvares gerne af souschef Lars Aagaard-Kirkeby på telefon +45 72 21 73.

Startdato ser vi gerne er 1. juli eller snarest muligt.

Der vil indgå personlighedsanalyse og logisk test i forbindelse med rekrutteringsforløbet, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg. - tæt på Flintholm Station.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
17. april 2024
Ansøgningsfrist:
3. maj 2024

Job hos virksomheden