IT-Stu­den­ter­med­hjæl­per - vil du være med på holdet?


Vil du arbejde i et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø, og samtidig få noget relevant it-arbejdserfaring på dit CV? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Stillingen er forankret i kontor for Digitale Kanaler og Design, hvor vi de seneste 1,5 år har været i gang med at skifte Content Management System (CMS) for 10 styrelser rundt om i landet. Projektet buldrer stadig derud af med store og hyppige leverancer samt en hverdag, hvor opgaver pludseligt opstår og skal løses hurtigt. Vi har brug for ekstra hænder til opgaven, og vi søger derfor efter en studentermedhjælper, som har en god akademisk grundværktøjskasse samt lysten til at kaste sig ud i opgaver og tilegne sig en masse nye evner. Derudover har vi ofte behov for hjælp til vores UX-team i forbindelse brugerresearch, herunder brugertest.

Opgaverne

Dine arbejdsopgaver er ikke faste, men kunne fx være:

  • Kopiere, flytte og tilpasse tekster og billeder fra ét system og til et andet
  • Gennemgå og tilrette tekster i forbindelse med lancering af styrelsernes hjemmesider
  • Bistå med test af tekster og funktioner på websider, herunder bearbejde testresultater fra slutbrugere
  • Producere og gennemgå indhold i guides og undervisningsmateriale
  • Deltage og skrive referater fra møder
  • Deltage og skrive referater fra brugertest
  • Opsætte spørgerammer og surveys

Du vil blive en del af et hold bestående af både udviklere, UX’er (brugeroplevelser), projektledere, analysefolk, forretningspartnere og mange flere.

Om dig

Vi forestiller os at du er på din kandidat og fx studerer IT, kommunikation, økonomi eller management. Du er fagligt velfunderet med stærke it-kompetencer, engageret og nysgerrig på at arbejde tæt sammen med vores teams i udførelsen af dine opgaver. Du vil være ansat 2 fulde dage om ugen (ca. 15 timer).

Tonen i kontoret er ret uformel og du bliver del af et miljø som er præget af en høj faglighed sammenblandet med humor og et godt kollegaskab.

Du er også meget velkommen til at ringe og høre mere om stillingen hos Ulla Ladegaard på 72 38 87 85.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send dit CV og eksamensbevis via linket ”Ansøg” hurtigst muligt og senest den 28. maj 2024, vi holder samtaler løbende. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
14. maj 2024
Ansøgningsfrist:
28. maj 2024

Job hos virksomheden