CVJobsøgning

Lad dit CV vise vej og få tilbudt drømm­ejob­bet

Hos it-jobbank er CV'et et meget vigtigt redskab for headhuntere og virksomheder, som aktivt bruger vores CV-database, når de skal rekruttere nye medarbejdere.

Vi gør rigtig meget for at hjælpe dig med at skabe et online CV, som du rent faktisk får noget ud af.

Det får du med et CV hos it-jobbank

  1. Fuld anonymitet på dit CV: Mange kandidater, der har et job i forvejen, er bange for, at deres nuværende arbejdsgiver finder dem i CV-databasen hvis de har et synligt CV. Dette er ikke tilfældet hos it-jobbank, fordi dine personlige detaljer (navn, adresse osv.) er skjulte for virksomhederne, indtil du selv vælger at frigive dem til de enkelte virksomheder, der anmoder om det.
  2. Et kompetence-baseret CV: Vi har tusindvis af kompetencer lagret i vores database, som virksomheder bruger i deres søgen efter nye medarbejdere. Vi ved hvor mange forskellige tekniske profiler, der eksisterer, og netop derfor kan du tilføje dine kompetencer ned til det mindste niveau på dit CV.
  3. Besked når en virksomhed læser dit CV: Hvis en virksomhed har været inde og kigge på dit CV, får du i slutningen af dagen en mail. Du får altid besked, når der har været aktivitet på dit CV, og derfor er det vigtigt, at du altid holder det opdateret. Senest opdaterede CV'er ligger nemlig altid øverst på virksomhedernes søgeresultat.
  4. Mulighed for at blive kontaktet af virksomheder: Hver måned er der rigtig mange kandidater, der bliver kontaktet direkte gennem vores system ang. et muligt job. Hvis du gerne vil blive headhuntet på denne måde, skal du først og fremmest have et synligt CV, og så skal du huske at opdatere dit CV med jævne mellemrum.

Læs også