Tak for din interesse i vores rapport om karriereudvikling og kunstig intelligens. Du modtager et link på mail, hvor du kan hente analysen. BEMÆRK: Der kan være lidt forsinkelse på leveringen.

Rapport om karriereudvikling og kunstig intelligens

For første gang spørger vi Danmarks it-professionelle om deres holdning til kunstig intelligens. Vi spørger også ind til deres karrieremål i de kommende 5 år.

Du kan blandt andet læse om:

  • Hvornår påtænker de it-professionelle at skifte job
  • Deres brug af ChatGPT og kunstig intelligens
  • Hvilke faktorer der kan få dem til at skifte job
  • Hvor holder de sig opdateret omkring IT
  • Og meget mere....

OBS: Rapporten må ikke deles med tredjepart uden tilladelse fra Computerworld it-jobbank.

Udfyld og modtag rapporten

Arbejder du inden for:

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at Computerworld it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.

Når du downloader en rapport eller analyse, behandler vi personoplysninger om dig i form af dine kontaktinformationer (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Skal vi gennemgå undersøgelsen med dig?

Hvis du er interesseret i at få en dybdegående gennemgang af den samlede undersøgelse enten fysisk eller online – og hvordan du kan bruge resultaterne aktivt i din rekruttering – er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os

Læs også

Sorter artikler efter emne.