Tak for din interesse i vores nye rapport om hjemmearbejde. Du modtager nu et link på mail, hvor du kan hente rapporten.

Hjemmearbejde og et arbejdsliv under forvandling

Du kan nu hente vores it-rapport om "Fremtidens it-arbejdsplads", som er udarbejdet i et samarbejde mellem it-jobsitet Computerworld it-jobbank og it-nyhedsmediet Computerworld med ønsket om at rådgive, inspirere og motivere danske virksomheder, der ønsker at tiltrække, rekruttere, udvikle og fastholde it-professionelle.

2.500 it-professionelle har deltaget i vores undersøgelse, og vi kommer til at dykke ned i fem aktuelle emner. I den første rapport som du kan hente via formularen herunder, går vi i dybden med de it-professionelles holdning til hjemmearbejde. De resterende emner, undersøgelsen belyser – og som ikke optræder i denne rapport - er de it-professionelles holdning til jobskifte, ledelse, løn og arbejdsglæde, som udkommer løbende over de næste par måneder.. Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet, vil du automatisk modtage en mail, så snart vi er klar med næste rapport.

Skriv dig op nu, så modtager du med det samme en mail med link til rapporten. VIGTIGT: Rapporten må ikke deles med tredjepart uden vores accept.

Modtag rapport om hjemmearbejde

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Skal vi gennemgå undersøgelsen med dig?

Hvis du er interesseret i at få en dybdegående gennemgang af den samlede undersøgelse enten fysisk eller online – og hvordan du kan bruge resultaterne aktivt i din rekruttering – er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os

Læs også

Sorter artikler efter emne.