Tak for din interesse i vores nye rapport om løn og personalegoder. Du modtager et link på mail, hvor du kan hente rapporten. BEMÆRK: Der kan være lidt forsinkelse på leveringen.

Løn er ikke afgørende for arbejdsglæde

Løn er den mest afgørende faktor, når it-professionelle overvejer et jobskifte, men anderledes ser det ud, når it-professionelle – på tværs af lønniveauer – vurderer deres arbejdsglæde.

Dét og meget mere kan du læse om i denne rapport, og for dig som til daglig sidder med rekruttering, får du uvurderlig ny viden i forhold til hvordan du tiltrækker dygtige it-folk, men også hvordan du sikrer dig at holde fast i dem du allerede har ansat.

Med andre ord, du kan ikke undvære denne viden, hvis du vil være ét skridt foran dine konkurrenter. Udfyld formularen nedenfor, og modtag et link til rapporten. Rigtig god læselyst!

OBS: Rapporten må ikke deles med tredjepart uden tilladelse fra Computerworld it-jobbank.

Modtag rapport om løn og personalegoder

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Skal vi gennemgå undersøgelsen med dig?

Hvis du er interesseret i at få en dybdegående gennemgang af den samlede undersøgelse enten fysisk eller online – og hvordan du kan bruge resultaterne aktivt i din rekruttering – er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os

Læs også

Sorter artikler efter emne.