Platform Engineers/Private Cloud-udviklere til ny­op­ret­tet Private Cloud-team


Vil du være med til at opbygge et spritnyt team og rykke Danmark digitalt? Kan du udvikle software til at understøtte udvikling og brug af softwareapplikationer? Så er du en af dem, vi leder efter i ATP’s område for it, data og digitalisering, Digital Solutions.

Vil du spille en nøglerolle i udviklingen og implementeringen af ATP's private cloud-infrastruktur?

I Digital Solutions i ATP spiller vi en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til borgerne i Danmark.

Vi råder over et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI.

Vi rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet, og i øjeblikket ser vi ind i en ny spændende opgave, da vi skal opbygge et Private Cloud-team.

Til det nyoprettede team er vi på udkig efter medarbejdere, der ved, hvordan man bygger og vedligeholder kode for at implementere og drive en cloud-platform. Og her kommer du ind i billedet. Dig, der har praktisk udviklererfaring og har lyst til at spille en vigtig rolle i udviklingen og implementeringen af ATP's private cloud-infrastruktur.

I jobbet bliver det dig, der:

  • arbejder praktisk med udviklingsopgaver
  • bidrager til implementering, overvågning og vedligeholdelse af vores Private Cloud-løsninger for at sikre høj ydeevne og stabilitet
  • deltager i automatiseringsprojekter for at optimere processer og sikre effektiv drift af cloud-infrastrukturen
  • samarbejder med ATP’s softwareudviklere og applikationsejere, for at understøtte ATP’s moderne softwareudvikling
  • udforsker cloud-teknologi, platform engineering-metodikker samt en bred vifte af Microsoft Azure og open source-værktøjer.

Har du udvikling i blodet?

Der kan være flere veje til jobbet, men vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund inden for datalogi, ingeniørarbejde eller tilsvarende.

Du kan lide at arbejde praktisk med udvikling af infrastructure-as-code, og så har du lyst til at tilegne dig nye kompetencer.

Nedenfor kan du se en række af de teknologier, vi arbejder med pt. Vi forestiller os, at du har erfaring med nogle af dem og er interesseret i at sætte dig ind i de resterende:

  • Udviklererfaring (Python, Javascript el. lign.)
  • Private cloud (Azure Stack & OpenStack)
  • Hypervisors (Hyper-V/KVM)
  • Monitoring-værktøjer (Azure Monitor, Prometheus, Grafana, Nagios, Splunk)
  • CI/CD værktøjer (Azure DevOps, Argo, Jenkins)
  • Azure Resource Manager
  • Ansible
  • Terraform
  • Kubernetes
  • Erfaring med public cloud (Azure, AWS, GCP)
  • DevOps og Platform Engineering/SRE-praktikker.

Vil du være med til at sikre, at velfærdssystemerne fungerer?

Digital Solutions i ATP er delt op en fem enheder: Operations, Technology, Data, Development og Delivery. Du bliver en del af første enhed, hvor vi helt bogstaveligt sørger for, at velfærdssystemerne fungerer, og at de er velsmurte.

Hjørnesten som stabilitet, sikkerhed, governance og compliance skal stå urokkeligt fast, før vi kan udvikle og nytænke noget som helst. Det er fundamentet for alt digital udvikling i ATP. Så vi går op i at systemerne spiller, og hvis de ikke gør, udvikler vi løsninger til at få dem til det.

Du får en hverdag inden for et område, hvor vi arbejder med Private Cloud-løsninger og services til ATP’s udviklere og applikationsejere til at understøtte ATP’s applikationer.

Du kan se frem til at blive en del et helt nyt team, der naturligt vil være præget af en pionerånd og muligheden for at sætte et unikt præg på et område med stor organisatorisk bevågenhed.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, og så vil vi bede dig om at svare på følgende screeningsspørgsmål, idet du indsætter dine oplysninger i ansøgningsflowet:

  • Har du erfaring med infrastructure-as-code (IaC) implementeringer?
  • Har du erfaring med container-orkestreringsværktøjer?
  • Hvilke public cloud leverandører har du arbejdet med?

Vi behandler henvendelser og afvikler samtaler løbende.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Der vil være eksterne konsulenter tilknyttet rekrutteringsprocessen. Hvis du har spørgsmål til opgaverne, er du velkommen til at kontakte konsulent Jacob Mygind på YJMY@atp.dk / 20 99 67 00. Hvis du har spørgsmål vedrørende ATP eller tilsvarende, kan du kontakte sektionschef Jakob Weincke på jaw@atp.dk / 51 24 65 54.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

Gem job