Security Ope­ra­tions Spe­ci­a­list (SecOps) til arbejdet med at sikre nogle af landets vigtigste digitale løsninger


Har du antennerne ude, erfaring med håndtering af sikkerhedshændelser og evnen til at finde sprækker i muren? Vil du bidrage til sikringen af det digitale landskab i Danmark? Så er det dig, vi søger.

Vil du være med til at sikre vores digitale infrastruktur?

Digital Solutions i ATP får velfærden til at fungere.

Vi er 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til borgerne i Danmark.

Samlet set bærer vi et stort ansvar, der stiller endnu større krav til vores security-setup. Og her kommer du ind i billedet. Vores nye Security Operations Specialist (SecOps) med fokus på operationel sikkerhed samt Security Incident Management.

I rollen som Security Operations Specialist bliver du en del af vores IT Security-team, hvor du får ansvaret for en bred pallette af sikkerhedsopgaver.

I jobbet bliver det bl.a. dig, der:

 • sikrer relevant logopsamling og analyse af logs fra alle tilgængelige kilder (SIEM, netværk, applikationer etc.)
 • opsætter/justerer alarmer og sikrer korrekt flow af security incident-håndtering i vores ITSM-system
 • tilretter MDR-løsninger i samarbejde med vores leverandør
 • sikrer intern/ekstern Security Incident Management (med særligt fokus på efterlevelse af indberetningskrav ift. NIS2-direktivet) i samarbejde med relevante kollegaer
 • efterforsker og reagerer på Security Incidents og fungerer som primær Incident Manager i forbindelse med incidents (ved større, kritiske hændelser vil ATP’s Situation Management være styrende)
 • dokumenterer og forankrer læring fra tidligere hændelser i relevante processer
 • deltager som kravstiller ved udbud og kontraktændringer samt løbende ved leverandørsamarbejde
 • udfører regelmæssige sikkerhedsvurderinger og revisioner for at sikre overholdelse af best practice og lovkrav.

Har du masser af sikkerhed på dit CV?

Der kan være flere forskellige veje til jobbet, men vi forestiller os, at du har:

 • solid erfaring med operationel sikkerhed og Security Incident Management-processer
 • arbejdet med EDR- og/eller SIEM-værktøjer
 • kendskab til MITRE ATT&CK-frameworket eller tilsvarende førende framework
 • erfaring med scripting og automatisering
 • indsigt i relevant lovgivning heriblandt NIS2-direktivet
 • kendskab til standarder som ISO27001, NIST, CIS18 og tilsvarende.

Sidst men ikke mindst er det centralt, at du har lyst til at tage et operationelt ansvar samtidig med, at du på andre tidspunkter bidrager som sparringspartner bredt i organisationen.

Du vil blive en del af vores IT Security and Identity Access Management-afdeling, hvor du vil samarbejde med AD- og Entra specialister, sikkerhedsarkitekter samt Security Management-specialister.

Vil du være med til at beskytte det digitale Danmark?

Digital Solutions i ATP er delt op en fem enheder: Operations, Technology, Data, Development og Delivery. Du bliver en del af første enhed, hvor vi helt bogstaveligt sørger for, at velfærdssystemerne fungerer, og at de er velsmurte.

Hjørnesten som stabilitet, sikkerhed, governance og compliance skal stå urokkeligt fast, før vi kan udvikle og nytænke noget som helst.

Det er fundamentet for alt digital udvikling i ATP. Så vi går op i at systemerne spiller, og hvis de ikke gør, får vi dem til det.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi behandler henvendelser løbende, håber på opstart hurtigst muligt og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her. Hvis du vil læse mere om Digital Solutions, kan du gøre det her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Katja Aabye på KA@atp.dk eller 2044 9296.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid

Gem job