Erfaren Data Engineer til arbejdet med data warehouse og BI


Har du stor erfaring med full-stack BI? Kan du sikre et effektivt data warehouse og Business Intelligence-setup? Og vil du være med til at bygge fundamentet for indsigter til beslutningsgrundlag i ledelsen? Så er du den Data Engineer, vi søger til dataenheden i Digital Solutions.

Kan du få mest værdi ud af de data, vi har til rådighed?

Vi arbejder med, hvad vi synes er, landets mest interessante datagrundlag, og vores opgave er at omsætte det data til viden, indsigter og løsninger, der styrker beslutningsgrundlaget for Udbetaling Danmarks ledelse. Udbetaling Danmark er den del af ATP, der årligt har kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, søger boligstøtte eller modtager barselsdagspenge.

Og lige nu er vi på udkig efter en erfaren Data Engineer til vores Analytics team for Udbetaling Danmark. Det er dig, der kan hjælpe os med at skabe Decision Intelligence (DI) og dermed sikre fundamentet for at træffe de rigtige beslutninger og drive forretningen på et oplyst grundlag.

Mere konkret bliver dine opgaver at:

  • udvikle og drifte et tværgående data warehouse med henblik på at få et moderne og effektivt setup
  • skabe en dyb tværgående viden over arkitekturen og løsningerne, forstå komplekse sammenhænge og optimere BI-landskabet
  • agere sparringspartner både internt i teamet og i organisationen, når det handler om datamodellering og datawarehouse design
  • vejlede i og drive forandring på baggrund af de nyeste teknologier, og hvordan de kan anvendes til et effektivt BI-setup
  • optimere SQL queries for at øge performance.

Har du drive og erfaring med full-stack BI?

Du har en kandidatuddannelse eller tilsvarende, og så er det vigtigt for os, at du er ekspert inden for SQL og full-stack BI og har erfaring med Python og Power BI.

Som person har du et drive, der får dig langt. Du har en ambition om at udvikle dig, dine opgaver og de faglige fællesskaber, du er en del af. Du er nysgerrig på folk omkring dig og på ny teknologi, så du kan være med til at sikre, at vi forbliver relevante i en verden, der konstant forandrer sig.

Du tager ansvar for dine opgaver og opfordrer til en følelse af ejerskab og forpligtelse til at tænke langsigtet. Og så er du en kollega, der hjælper til og fremmer en samarbejdskultur, som gavner os alle.

Vil du arbejde med landets mest interessante datagrundlag?

Vi interesserer vi os lidt mere for data end de fleste. Og særligt for, hvad data kan, når datakvaliteten er i top.

Som landets største udbetalingshus administrerer ATP to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Det betyder, at vi arbejder med et datagrundlag, der giver unikke muligheder. Både for analyser, men også når vi skal levere datadrevne løsninger, der fx forenkler/automatiserer processer og arbejdsgange og sikrer korrekt ydelsesadministration.

Det handler nemlig ikke bare om at arbejde med data, men om at få data til at arbejde for os. Så vi som samfund får mest mulig værdi ud af de data, vi som Danmarks største databank har til rådighed.

I dit team er vi 10 medarbejdere, der er ansvarlige for BI-løsninger i Udbetaling Danmark i ATP. Vi arbejder full-stack BI med alt fra at trække data fra kildesystemer til at udstille data i Power BI. Og så har vi bred kontakt til slutbrugerne.

Dit team er en del af dataenheden i Digital Solutions. Digital Solutions spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til borgerne i Danmark. På den måde har vi været med til at sikre Danmark den globale førertrøje, når det gælder offentlige digitale muligheder. Vi er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI.

ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. Vi tror på, at en arbejdsplads i balance skaber plads til den enkelte. Hos os får du nær ledelse, fleksibilitet, et stort mandat og muligheden for at gøre en forskel.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest torsdag den 29. februar.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Krzys Wiklendt Jensen på tlf. 28 83 60 77 eller mail kwj@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid

Gem job