Sik­ker­heds­ar­ki­tekt, der kan sikre ATP's it-in­fra­struk­tur mod trusler


Er du typen, der har antennerne ude? Har du erfaring med it-sikkerhed? Og vil du være med til at passe på et af de suverænt største tandhjul i Velfærdsdanmark? Så er du den sikkerhedsarkitekt, vi søger til 1. forsvarslinje i ATP.

Vil du være med til at sikre vores it-infrastruktur mod trusler?

I Digital Solutions, som er ATP’s område for it, data og digitalisering, får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.

Her er vi i afdelingen Security & Identity Access Management (S&IAM) lige nu på udkig efter en ny kollega til jobbet som sikkerhedsarkitekt. Vi fungerer som forretningens 1. forsvarslinje og sikrer bl.a., at vores it-infrastruktur er beskyttet mod trusler, at vi kan reagere hurtigt på sikkerhedshændelser og minimere skader, hvis der opstår sikkerhedsbrud.

I jobbet som sikkerhedsarkitekt bliver det mere konkret dig, der:

 • udarbejder sikkerhedskoncepter og tekniske løsninger, der understøtter ATP´s sikkerhedskrav og politikker
 • tegner målbilleder på sikkerhedsområdet, nedbryder opgaver i delleverancer og sikrer fremdrift på opgaver
 • analyserer forretningens områder og kommer med forslag til konkrete forbedringer af vores it-sikkerhed og infrastruktur
 • deltager i forskellige arkitekturfora og fungerer som faglig sparringspartner, der kan rådgive i forhold til sikkerhedselementerne og muligheder
 • fokuserer på samlede infrastrukturløsninger, frem for enkelte produkter eller teknologier
 • supporterer med at sætte den teknologiske retning for sikkerhed, der understøtter ATP´s digitale rejse.

Er du typen, der har antennerne ude?

Der kan være flere veje til jobbet som sikkerhedsarkitekt. Det er ikke så vigtigt, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har, men vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling samt god erfaring med it-infrastrukturdrift.

Du er typen, der har antennerne ude, og så formår du at se svagheder i it-infrastrukturen og komme med forslag til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre.

Derudover er det en fordel, hvis du kender til:

 • Azure Cloud og On-Premise sikkerhedsløsninger
 • Netværkssikkerhed
 • End-Point sikkerhed
 • Server og laptop opsætninger
 • Kryptering
 • Certifikater (Public Key)
 • Active Directory (AD)

På det personlige plan er du struktureret, og du tager ansvar for at få opgaverne i mål. Du formår at omsætte din erfaring til konkrete løsninger og sørger for, at dit team kan arbejde effektivt på et højt fagligt niveau. Du har stærke kommunikationsevner og evnen til at informere og inspirere tekniske og ikke-tekniske målgrupper på tværs af organisationen.

Vil du arbejde med it-arkitekturen i vigtige velfærdsløsninger?

Digital Solutions i ATP er delt op en fem enheder: Operations, Technology, Data, Development og Delivery. Du bliver en del af første enhed, hvor vi helt bogstaveligt sørger for, at velfærdssystemerne fungerer, og at de er velsmurte.

Hjørnesten som stabilitet, sikkerhed, governance og compliance skal stå urokkeligt fast, før vi kan udvikle og nytænke noget som helst. Det er fundamentet for alt digital udvikling i ATP. Så vi går op i at systemerne spiller, og hvis de ikke gør, får vi dem til det.

I Security & Identity Access Management vil du indgå i en afdeling bestående af 28 kolleger i afdelingen og 8 i dit team. Vi går op i godt kollegaskab og insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os en ansøgning

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest mandag den 1. april.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Ibrahim Volkan Cankaya på tlf. 40 50 81 40 eller mail ibca@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid

Gem job