IT-arkitekt til løsnings- og må­lar­ki­tek­tur


Vil du sammen med os tage medansvar for at forme fremtidens arkitektur på et område, der gør en samfundsmæssig forskel? Og kan du favne komplekse problemstillinger og anvende arkitekturmetoder til at omsætte dem til konkrete løsninger, der opfylder forretningens behov? Hvis du kan nikke ja til ovenstående, har vi måske et spændende job til dig.

Vi arbejder ufortrødent på at skabe en homogen arkitektur på tværs af en portefølje af projekter, og vi søger derfor en it-arkitekt til vores dygtige team i Told Arkitektur og Sikkerhed. Din opgave bliver at levere en sammenhængende arkitektur for toldområdet i Skatteforvaltningen, og sikre at arkitekturbeslutninger i udviklingsprojekter hænger sammen med den overordnede målarkitektur samt forretningens behov.

Din nye arbejdsplads

Efter at Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) har gennemført et stort EU-program, som har moderniseret store dele af systemlandskabet på toldområdet, skal vi nu arbejde med en større projektportefølje. Vi har ansvaret for at sikre, at arkitekturen i de enkelte projekter hænger sammen med den overordnede målarkitektur for toldområdet, som vi også har ansvaret for at definere i tæt samarbejde med forretningen.

Du bliver en del af kontoret Told Arkitektur og Sikkerhed, hvor vi har det tværgående ansvar for it-arkitekturen og -sikkerheden for systemporteføljen, som understøtter Toldstyrelsens arbejde. Da kontoret har et tværgående ansvar, har vi mange interessenter, som vi samarbejder med til daglig, både indenfor toldområdet og på tværs af UFST. Vi er et nyt kontor, der er sammenbragt af arkitekter, som har arbejdet i toldområdet i flere år, og som har mange års erfaring som it-arkitekter. Vi er således ved at opbygge kontorets daglige arbejdsform og kultur, hvor der lægges vægt på faglighed, samarbejde og et uformelt arbejdsmiljø. Sammen med erfarne it-arkitekter vil du derfor være med til at præge kontorets udvikling. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station, og vi ser frem til at byde dig velkommen i vores team!

Om stillingen

Du kommer til at arbejde med it-arkitektur og evt. it-sikkerhed. Herunder bl.a. følgende primære opgaver:

  • Udarbejde målarkitektur for toldområdet
  • Samarbejde med forretningen om realisering af deres behov
  • Designe overordnet løsningsarkitektur for nye projekter i toldområdet
  • Støtte projekter i afklaring af arkitekturemner
  • Udarbejde arkitekturprincipper og -retningslinjer for toldområdet

Som it-arkitekt i Told Arkitektur og Sikkerhed arbejder du på tværs af arkitekturområderne information, applikation og teknologi, herunder it-sikkerhed som et specielt fokusområde, samt samarbejder med forretningsarkitekterne i Toldstyrelsen.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse eller eventuelt erhvervserfaring med metodisk ballast fra en certificering indenfor it-arkitekturområdet. Du har formentlig nogle års erfaring fra en lignende stilling som it-arkitekt i en større organisation eller kommer fra konsulentbranchen, hvor du har været med til at fastsætte overordnede arkitekturretninger og målaktiviteter på tværs af et systemlandskab. Det falder dig naturligt at bringe dit blik for it-, forretnings- og organisationsforståelse i spil, og du har interesse for at vejlede om vigtige arkitekturelementer ved gennemførelsen af udviklingsprojekter i forhold til organisationens behov, modenhedsniveau og kontekst.

Som person har du en analytisk tilgang og stærke samarbejdsevner, hvor du formår at skabe et ligeværdigt samarbejde med dine kollegaer og interessenter. Vi har en pragmatisk og resultatorienteret tilgang til opgaverne, og som en del af et uformelt fagligt stærkt arbejdsmiljø er det væsentligt for os, at du har øje for at komme i mål med dine leverancer og sikre, at arkitekturen gøres anvendelig i projekterne.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer via linket ”Ansøg” senest den 4. april. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fungerende kontorchef Peter Kristensen på tlf. 72 37 21 69.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
7. marts 2024
Ansøgningsfrist:
4. april 2024

Job hos virksomheden