Udviklere med flair for M365, der kan omdanne for­ret­nings­be­hov til bæ­re­dyg­ti­ge it-løsninger


Er du teknisk skarp og i stand til at levere kvalitetssikrede it-løsninger baseret på Microsoft-teknologier? Og vil du bidrage til, at ATP bliver et førende teknologi- og digitaliseringshus med applikationer, der kører stabilt på en tidssvarende platform? Så er det dig, vi søger.

Kan du omdanne forretningsbehov til bæredygtige it-løsninger?

I Digital Solutions, som er ATP’s område for it, data og digitalisering, får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.

I øjeblikket er vi på udkig efter to udviklerprofiler til vores M365 team i enheden Operations, hvor vi helt bogstaveligt sørger for, at velfærdssystemerne fungerer, og at de er velsmurte. Her bliver det dig, der i samarbejde med resten af teamet sikrer solide og driftssikre it-løsninger samt sørger for, at det, vi leverer, er den rette løsning for forretningen.

I jobbet bliver din primære rolle at supplere teamet med dine udviklerkompetencer i arbejdet med at sikre governance, stabil drift og modning af M365 samt EntraID. Her vil du bistå med automatiseringer, udvikling af scripts (fx PowerShell), functions, flows og apps.

Det bliver altså mere konkret dig, der:

  • automatiserer og udvikler indenfor Microsoft M365’s platform & services
  • udvikler og vedligeholder teamets serverløse apps og funktioner i Azure med hjælp af DevOps pipelines
  • vurderer M365 release notes ifh. til indvirkning på eksisterende løsninger i drift, samt eventuelle behov for videre aktion
  • aktivt deltager i den løbende drift og governance på platformen
  • bidrager til udarbejdelse og optimering af processer.

I rollen forventes du at have forståelse for ARM- skabeloner og infrastruktur som kode til at implementere Azure ressourcer, og at du har et grundlæggende fokus på sikkerhed og compliance.

Løfter du kompetenceniveauet?

Der kan være flere veje til jobbet. Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse inden for det it-tekniske område samt erfaring fra en organisation, der størrelsesmæssigt minder om ATP.

Det vigtigste er, at du som udvikler har beskæftiget dig med de nævnte teknologier (Azure, M365 og DevOps), og at du selvstændigt kan designe løsninger udviklet og skaleret til Enterprise brug. Da M365 har mange snitflader til SharePoint Online, er det en fordel, hvis du har kendskab til SharePoints fundamentale dele.

Derudover er du i stand til at begå dig på tværs af organisatoriske niveauer, når du rådgiver kunder og kolleger om teknologiske løsninger og problemstillinger, og så er du en holdspiller, der er med til at løfte kompetenceniveauet i hele sektionen.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du lave it til et helt land?

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Du bliver mere konkret en del af afdelingen Cloud & Network i Operations, som er en af i alt fem enheder i Digital Solutions. Vi går op i, at systemerne spiller, og hvis de ikke gør, får vi dem til det.

Du kan læse mere om Digital Solutions her.

I Cloud & Network er vi 25 kolleger, der er security-specialister, arkitekter og cloudspecialister. Her har vi fokus på godt kollegaskab og insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

Vi sætter barren højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest den 10. april. Vi forventer at holde samtaler løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Therese Kristiansen på tlf. 41 77 80 72 eller mail ten@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

Gem job