Broadcast Engineer til Live Te­ch­no­lo­gy med fokus på in­te­gra­tio­ner, deploy af ap­pli­ka­tio­ner og netværk


Vil du være med til at levere- og implementere fremtidens medieteknologi, der skal transformere TV 2 til at blive en førende mediatech virksomhed? Til domænet ”live teknologi” søger vi to Broascast Engineers, der er entusiastiske omkring at arbejde i spændingsfeltet mellem den nyeste teknologi og det at levere funktionalitet til vores indholdsproducerende kollegaer. Vi leder både efter en seniorprofil og en lettere profil, hvorfor vi opfordrer til at sende din ansøgning, også hvis du kommer uden mange års erfaring.

Om domænet og teamet

Som en del af Live Technology vil du være med til at udvikle- og drifte TV 2s teknologiske backbone til live tv-produktion, hvilket bl.a. inkluderer et realtime AV-netværk og stor processing kapacitet til audio- og video. I daglig tale er der tale om den teknologi der understøtter vores produktionskontroller- og studier, vores rejsekit, vores playout, samt vores kontribution- og distribution af signaler. Du bliver en del af vores Broadcast Engineer kompetenceteam, hvor du vil finde faglig sparring. Dagligdagen vil foregå i et produktteam, hvor du på produkter såsom fx ”fremtidens ip-baserede studiekontrol” eller ”ny slowmotion platform til Sporten” vil samarbejde med kollegaer der har relevante fagprofiler for produktet.

Om jobbet

Som Broadcast Engineer i Live Technology vil din hverdag formes af gode dele samarbejde og forventningsafstemning. Din primære opgave vil centrere sig omkring løsningsdesign- og implementering i forbindelse med broadcast teknologiske behov. Som Broadcast Engineer vil du være den der forstår et teknisk behov- eller problem og skitserer og implementerer en teknologisk løsning på dette.

Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med både tekniske- samt indholdsproducerende kollegaer, hvorfor du bør have en bred logisk- og teknologisk forståelse, en god situationsfornemmelse og være en god kommunikator.

Din tekniske ekspertise vil centrere sig omkring udvikling- og drift af SDN/kontrollaget af vores realtime netværk, deploy af applikationer på VM-ware, cloud og edge computing platforme, integrationer, løsningsdesign- og dokumentation, samt det at opsætte overvågning af driften.

Dit arbejdssted bliver på Kvægtorvet i Odense, og der kan lejlighedsvis være enkelte dages arbejde på vores lokation på Teglholmen i København.

Din profil

Som person er du nysgerrig på mennesker og teknologi, samarbejdende, og du har en motivation, der gør dig i stand til at skabe fremdrift, sikre opbakning og kommunikation såvel internt i domænet, som på tværs i TV 2. Du er struktureret, og kan effektivt sætte dig ind i nye teknologiområder. Derudover er du åben for at bevæge dig udenfor dine traditionelle fagområder, og du trives ved at opstille og afklare teknologiske hypoteser.

Vi forestiller os, at du kommer med:

  • En generel nysgerrighed på medieverdenen
  • Beherskelse af mundtlig- og skriftlig kommunikation på dansk- og teknisk engelsk
  • Forståelse for netværksteori, da vi varetager SDN laget af vores realtime AV-netværk og andre IP-løsninger til medieproduktion
  • Indsigt i VMware, da vores applikationer ofte har meget specifikke krav
  • Evnen til at kunne varetage deploy- og konfiguration af applikationer

Det mest essentielle er, at du har relevant basisviden. Det kan være fra fx datatekniker, IT- eller ingeniøruddannelser eller relevante tidligere jobs.

Om TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder flere end 350 medarbejdere dedikeret til at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Entreprise Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Søg stillingen

Du sender din ansøgning og dit CV via ansøgningsknappen "Ansøg" herunder. Du kan forvente at høre fra os, når vi gennemgår ansøgningerne efter ansøgningsfristen den 7. april 2024. Vi ser frem til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Michael Vissing Sjørslev
Manager, Broadcast Engineers
misj@tv2.dk
+4540566810

Gem job