Software Engineer til Live Te­ch­no­lo­gy


Vil du være med til at sikre den bedst mulige TV-oplevelse for danskerne? Er du en erfaren softwareudvikler, og måske endda nysgerrig på broadcast og mediebranchen? Så har du nu muligheden for at være med til at forme vores produktionsprocesser.

TV 2 er midt i en spændende transformation mod at blive et medie-tech hus. Med vores nye teknologistrategi er ambitionsniveauet sat højt, og vi er derfor på udkig efter nye kollegaer, der kan være med på denne rejse.

Teamet

Teamet hører hjemme i den del af organisationen kaldet Live Technology. Live Technology understøtter teknologisk hele Live-produktionskæden fra A-Z, så de producerende afdelinger er optimalt stillet, og kan udkomme sikkert og effektivt med indholdet til danskerne. TV 2 udkommer med mange Live-prioduktioner, som spænder fra store sportsbegivenheder, debatter, nyhedsudsendelser og lignende.

Teamets primære fokus er at udvikle på TV automatiseringssystemet ’Sofie’, som er et omdrejningspunkt i det store produktionsflow. Målet er at ‘Sofie’ skal være det bærende automatiseringssystem i TV 2s afviklinger.

Rollen

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for software engineering, datalogi eller lignende, samt minimum 5 års erfaring. Du vil være en del af vores voksende broadcast-team og få mulighed for at være med til at forme disciplinen software engineering.

Du vil dagligt arbejde i et entusiastisk produktteam, støttet af en Product Manager og Agile Coaches, med dit primære referencepunkt i kompetenceteamet.

Vi forventer, at du har erfaring med agile udviklingsmetoder og en solid teknologisk forståelse, især inden for objektorienteret udvikling og funktionelle principper. Den primære tech stack for teamet består af Angular til frontend applikationer, og NodeJS-baserede backend applikationer skrevet i TypeScript, som bliver kørt med Docker i Linux miljøer, men da TV 2 er midt i en teknologisk transformation, er det vigtigt, at du kan tilpasse dig og er åben over for nye teknologier, ways of working og løsningsmetoder. Erfaring med både front- og backend-udvikling vil være en fordel.

Derudover forventer vi, at du har erfaring med følgende:

  • Programmering i typestærke sprog som f.eks. TypeScript.
  • Design og implementering af dataflows og datastrukturer.
  • Brug af Angular-frameworket.
  • Design og udvikling af enterprise-software efter best practices, f.eks. SOLID-principperne.
  • Afvejning af arkitektoniske beslutninger med fokus på skalerbarhed, ydeevne, tilgængelighed og sikkerhed.
  • Erfaring med værktøjer som Ansible, Git, GitHub Actions.
  • Du skal være flydende på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Din profil

Som en del af vores team på TV 2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense vil du opleve en arbejdsplads med masser af udviklingsmuligheder, fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejdsdage.

Du vil blive en del af et imødekommende team, hvor det sociale aspekt vægtes højt. Vi sætter pris på forskellighed og dyrker interessen for software engineering sammen. Vi lægger vægt på vidensdeling og læring og opfordrer til at bidrage med ideer og erfaringer. Vores opgave er kompleks, og vi kan ikke løse den alene. Derfor er gode kommunikationsevner og vilje til at netværke, væsentlig.

Afslutningsvis skal du kunne se vigtigheden i at fejre vores succeser – og måske du er frisk på at blive udfordret i brætspil, klatring, gaming eller hvilken interesse, du måtte bringe til teamet.

Om TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder flere end 350 medarbejdere dedikeret til at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Entreprise Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Søg stillingen

Du sender din ansøgning med CV via ansøgningsknappen "Ansøg" nedenfor. Ansøgningsfristen er den 7. april 2024. Vi læser ansøgninger og rækker ud løbende i perioden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job