Talstærk ge­ne­ra­list med politisk tæft til sty­rel­sens centrale øko­no­mi­kon­tor


Vil du gerne udfordres på et område præget af stor kompleksitet og politisk bevågenhed? Har du lyst til at forberede beslutninger til Folketinget, når nye it-projekter skal igangsættes og arbejde med styringen af statens største it-udviklingsøkonomi? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en del af Skatteministeriets koncern og har ansvaret for at udvikle, drifte, og vedligeholde nye samt eksisterende it-systemer, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive. Udviklings- of Forenklingsstyrelsen har et årligt budget på godt 5 mia. kr., der finansierer driften og udviklingen af mere end 200 it-systemer.

I Center for Bevilling, Budget og Metode har vi ansvaret for den overordnede økonomi- og virksomhedsstyring i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Det indebærer, at vi står for konsolideringen af store mængder af økonomidata og omsætter det i analyser samt beslutnings- og prioriteringsoplæg til vores direktion, Skatteministeriets departement og Folketingets Finansudvalg.

Din hverdag hos os

Du får ansvaret for at forberede politiske beslutninger om at igangsætte nye store it-projekter samt bidrage til at koordinere den samlede udviklingsøkonomi for projekter i styrelsen.

Som led i dette arbejde kommer du til at:

  • udarbejde skriftlige produkter til bl.a. Folketingets Finansudvalg, der skal sikre, at der træffes beslutning om at igangsætte nye it-projekter eller afklare andre økonomiske forhold med betydning for fremdriften i it-projekterne.
  • agere som projektleder, der sikrer fremdrift og sammenhæng i arbejdet fra udarbejdelse af estimater, business case og konkrete beslutnings- og prioriteringsoplæg. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med fagkontorerne, der står for projektudviklingen og Skatteministeriets departement.
  • foretage beregninger på baggrund af store datasæt for at fastlægge it-projekternes økonomier i de enkelte år.

Du bliver en del af et center med 22 engagerede og fagligt dygtige kollegaer og to chefer, hvor vi vægter det både det faglige og sociale højt. Vi prioriterer et godt fagligt miljø, hvor vi i fællesskab løfter niveauet for vores arbejde.

Stærk faglig profil med lyst til en stejl læringskurve

Du har en relevant videregående samfundsvidenskabelig uddannelse med en stærk faglig profil. Du er nyuddannet eller kan have nogle års relevant erfaring fra centraladministrationen, en større kommune eller fra konsulentbranchen.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • er talstærk og kan arbejde struktureret og effektivt med store datasæt.
  • har et skarpt blik for detaljer samt gode formidlingsevner.
  • har veludviklede samarbejdsevner og kan skabe fremdrift i processer, som involver mange forskellige aktører.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ’Ansøg’ senest den 7. april 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Kim Bloch på 4186 5913.

Der kan indgå en person- og logikanalyse i ansættelsesprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC). Der vil være mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen her.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
19. marts 2024
Ansøgningsfrist:
7. april 2024