Læ­rings­spe­ci­a­list med stærke digitale for­mid­lings­kom­pe­ten­cer


Vil du være med til at udvikle og afholde e-læringsforløb, der understøtter en målrettet og effektiv kompetenceudvikling? Vil du være med til at sikre de bedste rammer for at løfte kompetenceniveauet for it-systemers udvikling og drift i Udviklings- og forenklingsstyrelsen?

Bliv en del af en spændende arbejdsplads i rivende udvikling

Har du erfaring med opgaver undervisning og med at producere e-læring? Og har du erfaring med at arbejde rundt om it? Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor det er vigtigt at følge med udviklingen i resten af organisationen? Så har du nu muligheden for at søge en spændende og udfordrende stilling hos os.

Fokus for UFST Akademiets arbejde er at udvikle aktiv og engagerende læringsforløb, som bygger på en anvendelsesorienteret undervisning, hvor vi arbejder aktivt med både analoge og digitale læringselementer.

Vi er en engageret flok, som samarbejder på tværs af opgaverne, under hensyntagen til kompetencer og præferencer. Vi arbejder aktivt med akademiets opbygning og udvikling, herunder metoder, strategi, mål, opfølgning mm.

Lige nu mangler vi en dygtig profil, der kan bidrage med en stærk digital og didaktisk faglighed, som kan bidrage til at udvide teamets mulighed for fortsat at udvikle effektiv e-læring af høj kvalitet.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Konceptudvikling af læringsforløb, didaktisk bearbejdning, formidling og produktion af digitale læringsmaterialer
  • Koordinering med interne interessenter og konkret udarbejdelse af digitale læringsforløb (produktion af video, grafik og infografik)
  • Didaktisk sparringspartner med fokus på det formidlende og digitale
  • Aktiv deltagelse i et dynamisk teamsamarbejde

Vores forventninger til dig

Vi forestiller os, at du har beskæftiget dig med undervisning, didaktik, forskellige læringsformer herunder e-læring eller kompetenceudvikling. Du kan både være nyuddannet eller have flere års erfaring. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har en digital teknisk og læringsmæssig værktøjskasse samt et godt grafisk øje, således at du er i stand til at udarbejde konkret og interessant e-læringsmateriale.

Samtidig må du meget gerne have en rigtig god forståelse for it-drift og udvikling, så du er både interesseret i og i stand til at forstå og sparre med vores it-fagspecialister, som du skal hjælpe med at udvikle læringselementer.

Som person er du:

  • Struktureret og løsningsorienteret.
  • Tillidsskabende og i stand til at engagere interessenter på alle niveauer af organisationen.
  • Procesorienteret og motiveret af løbende at forbedre og effektivisere arbejdsgange.
  • Glad for at arbejde i en organisation, hvor tingene hurtigt kan ændre retning
  • Indforstået med, at du som medlem i et lille team skal tage del i alsidige opgaver, også dem af mere praktisk og ad hoc-relateret karakter

Om skatteforvaltningen/UFST

I UFST udvikler vi nye softwareløsninger samt vedligeholder de eksisterende it-systemer i hele Skatteforvaltningen, som alle gør en forskel for det danske samfund.

UFST Akademi er placeret i afdelingen Metode, der som helhed er præget af en uformel tone og en høj faglighed. Du vil få rig mulighed for at tage ansvar og være med til at sikre, at afdelingen og akademiet, samt leverancerne herfra, bliver en succes.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Søg jobbet allerede i dag, ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Ansøg”. Ansøgningsfristen er den 7. april 2024.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Christian Holger Pedersen via Christian.Pedersen@UFST.dk, eller tlf. 72373389 eller kontorchef Mette Jensen via mette.jensen@UFST.dk eller tlf. 72373297. Vi forventer at holde samtaler i uge 15 og 16, men vi indkalder løbende til samtaler.

Vedhæft meget gerne eksempler på undervisningsmaterialer, du har været med til at udvikle, samt redegør for hvad din rolle i arbejdet har været.

Der kan indgå diverse personlighedstests eller case i ansættelsesprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest samt referencer.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
20. marts 2024
Ansøgningsfrist:
7. april 2024

Job hos virksomheden