Software Engineer til Finance


Vil du sætte din karriere på skinner i et job med stort ansvar og kæmpe udviklingsmuligheder?

Er du på vej ind i din karriere inden for software-udvikling, så har vi et job, der meget vel kan være skræddersyet til netop dig. Du kommer på det mest spændende tidspunkt i mange år, da vi har valgt at insource en stor del af udviklingsarbejdet, som tidligere blev løst af eksterne konsulenter. Det betyder, at de kommende år kommer til at byde på en perlerække af spændende projekter. Det giver dig både stor alsidighed og kæmpe muligheder for at lære nyt og udvikle dig blandt gode, vidende og meget hjælpsomme kolleger.

Med hele vejen fra udvikling til idriftsættelse og optimering

Dit nye job kommer til at handle om den livsvigtige integration mellem vores langt over 100 systemer, der har et Windows-miljø som fundament. Spiller systemerne ikke sammen, fungerer butikken ganske enkelt ikke, så du kommer til at gøre en synlig og meget mærkbar forskel for rigtig mange mennesker.

Omdrejningspunktet er vores ERP-system D365FO, som mange andre systemer trækker data fra. I tæt samarbejde med din senior kollega har du ansvar for Finansområdet. Vi arbejder med you build it, you own it, så du udfolder dine evner hele vejen fra kodning over monitorering og logning til test, idriftsættelse og optimering.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Udvikle/kode nye integrationsløsninger med udgangspunkt i D365FO
  • Teste og idriftsætte løsninger
  • Monitorere og logge med fokus på høj oppetid og løbende forbedringer
  • Dokumentere dine løsninger og dermed understøtte best practice

Du kommer til at udfolde dig på TV2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense tæt på både banegården og letbanen. Her kan du se frem til at blive del af en voksende udviklingsafdeling, hvor hjælpsomhed og sparring er nøgleord. Vi tror på, at mennesker, der trives og er i balance, både leverer de bedste løsninger og er de bedste kolleger. Stor fleksibilitet og godt humør er derfor også en faktisk del af hverdagen hos os.

Nysgerrig holdspiller med interesse for .Net og Microsoft-teknologier

Dette job er skabt til dig, der har stor interesse i at lære nyt og udvikle dig. Du går derfor til alle typer af opgaver med lige stor nysgerrighed og engagement. Det gælder både i forhold til forskellige teknologier og samarbejdspartnere, og uanset om du arbejder på egen hånd eller som del af et team.

Da vi lige er begyndt på rejsen ift. insourcing er det også vigtigt, at du kan trives i en meget omskiftelig hverdag. Mål og retning vil ændre sig undervejs, og vi har ikke manualer og skabeloner for alt. Dem skal du bl.a. være med til at udvikle. Derudover skal du kunne sætte kryds ved:

  • En IT-orienteret uddannelse – du kan godt være nyuddannet
  • Eventuelt erfaring fra studiejob, dit første job eller egen virksomhed
  • Interesse for at arbejde med .NET og Microsoft-teknologier

TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder flere end 350 medarbejdere dedikeret til at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Entreprise Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Ansøgning

Du sender din ansøgning med CV via formularen nedenunder. Ansøgningsfristen er den 1. maj 2024. Vi læser ansøgninger og rækker ud løbende i perioden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job