Erfaren Scrum Master


Brænder du for at motivere mennesker og optimere processer via facilitering og coaching?

Vi leder efter en Scrum Master, der ved, at det at være Scrum Master er mere end at afholde en række faste ceremonier. Du forstår intentionen med det agile og ser nye muligheder for at skabe værdi i og udenfor teamet – du har i den forbindelse både blik for gruppens og individets rammer og trivsel.

Vores afdeling

Kontoret Brev- og Integrationsløsninger er et kontor i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), hvor vi bygger it-løsninger til den samlede Skatteforvaltning.

Vi har ansvaret for drift, vedligehold og udvikling af flere forskellige produkter og komponenter, bl.a. udsendelse af breve, samt at bygge integrationsplatforme. Det betyder, at vi er bindeleddet mellem såvel interne systemer og mellem Skatteforvaltningen og det omgivende samfund.

Vores daglige arbejde er organiseret ud fra SAFe rammeværket og SCRUM-metoden til at styre vores produktudvikling og arbejde. Vi har p.t. fem agile teams, hver med en Product Owner, Scrum Master, udviklere, testere m.m. Vi er glade for teknisk og agilt nørderi, og har samtidig et stort fokus på at levere værdi til vores kunder.

Om stillingen

Som Scrum Master for et udviklingsteam, er din vigtigste opgave at sikre at teamet fungerer bedst muligt, så de kan levere maximal værdi i samarbejde med de forskellige interessenter. Du skal sikre et godt samarbejde og tryghed - på tværs af lokationer og være med til at udvikle den agile bevidsthed og forståelse i teamet.

Du får bl.a. til opgave at:

 • Sikre at dit team har de optimale rammer for at de kan yde deres bedste.
 • Sikre kommunikation med andre teams i ART'en
 • Facilitere teamets events, såsom team sync, iteration review og retrospective m.m.
 • Deltager aktivt i ART’ens PI-planning, coach sync, system demo og inspect & adapt.
 • Anvende instruktion, facilitering og coaching hensigtsmæssigt.
 • Understøtte værdien af løbende forbedringer og sparring på tværs af teams.

Om dig

Vi forventer du har erfaring i rollen som Scrum Master/Team Coach med et eller flere teams på flere forskellige modenhedsniveauer, og meget gerne i SAFe – sidstnævnte er dog ikke et krav.

 • Du er empatisk, åben og transparent i din kommunikation.
 • Du arbejder aktivt for at fjerne forhindringer for teamet.
 • Du ved at tillid er fundamentet for godt samarbejde.
 • Du har kompetencer til at understøtte relationerne mellem teammedlemmerne.
 • Du motiveres af at udvikle egne og andres agile kompetencer.

Du har en relevant uddannelse og solid erfaring som Scrum Master. Koncernsproget er dansk, men du kan begå dig udmærket på engelsk. Igennem din erfaring er du blevet stærk i agile og leanmetoder, ligesom det er en fordel, hvis du er Scrum- og SAFe-certificeret.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send snarest din korte ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Ansøg”, dog senest den 7. april 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte RTE Vinni Reimer-Hansen på tlf. 72 37 74 67.

Der vil indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
20. marts 2024
Ansøgningsfrist:
7. april 2024

Job hos virksomheden