Øko­no­mi­part­ner til øko­no­mi­sty­ring i en spændende it-or­ga­ni­sa­tion


Har du lyst til gennem en data- og analysedrevet tilgang at understøtte ledelsen i at træffe de rigtige beslutninger og på den måde bidrage til at sikre fundamentet for fremtidens digitale skatteforvaltning? Så er du måske vores nye kollega!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en af de syv styrelser i Skatteforvaltningen. Vi understøtter vores kolleger i Skatteforvaltningen i et partnerskab om drift og videreudvikling af en stor it-portefølje og udvikling af nye it-løsninger i spændvidden fra mindre projekter til en række store programmer i milliardklassen.

Vi søger en ny kollega til arbejdet med at økonomistyre driftsøkonomien i et af vores fagområder. Du skal være motiveret af at sikre en stærk økonomistyring og gennemføre formidling i hverdagen, så ledelsen understøttes med et gennemsigtigt og handlingsorienteret beslutningsgrundlag. Vi garanterer fokus på at få dig onboardet godt og løbende have fokus på din udvikling samtidig med, at du får indblik i nogle af de største it-programmer i Danmark.

Økonomipartner med ansvar og stor kontaktflade

Du bliver en del af Økonomi- og Ledelsessekretariatet for Person, Bolig og Arkitektur, hvor vi varetager en række meget forskellige opgaver, men hvor fokus altid er på høj faglighed og høj trivsel. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger med mange forskellige faglige baggrunde, ligesom en tæt kontakt med relevante interessenter (projektledere, kontorchefer, underdirektører, m.v.) vil være en naturlig del af din hverdag.

Alt efter dine kvalifikationer og erfaringer får du i samarbejde med dine kolleger ansvaret for at:

  • facilitere og drive budgetprocesser fra budget til opfølgning
  • forestå den løbende controlling
  • udarbejde ledelsesrapportering og beslutningsoplæg til ledelsen og direktionen
  • sikre en tæt kobling mellem økonomital og fremdrift i projekter
  • bidrage til at udarbejde business cases, fremdriftsrapportering, gevinstrealisering m.v.

Stærk faglighed, gode formidlingsevner og lyst til tværgående samarbejde

Du har afsluttet relevant uddannelse, fx cand.merc., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol., HD, finansøkonom eller lign., og du kan være enten nyuddannet eller en erfaren medarbejder. Det vil være en fordel at have en stærk faglighed inden for økonomistyring – eller stor interesse for det - samt elske tal og databehandling. Derudover lægger vi vægt på, at du kan kommunikere og formidle tal og data på en måde, hvor modtageren forstår dem og kan anvende dem som fundament for styringen af vores it-aktiviteter. Der er mulighed for at tilpasse arbejdsopgaverne, så vi spiller på dine styrker.

Som person tager du ansvar for opgaveløsningen og processen, og du stiller spørgsmål undervejs. På den måde er du med til at sikre løbende fokus på at skabe forbedringer og se nye løsningsmuligheder. Du har lyst til at være tæt på de it-områder, som du skal understøtte, og er interesseret i deres hverdag, så vi kan levere forretningsnær økonomistyring. Du skal have lyst til at understøtte den gode kultur, det gode samarbejde og de gode løsninger.

Din nye arbejdsplads

Du vil blive ansat i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, der står for de største igangværende it-projekter og -udviklingsprogrammer i staten og står for driften af omkring 200 it-systemer. Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor hverdagen er præget af god stemning og en uformel omgangstone, og hvor vi spiller hinanden gode. Vi lægger vægt på vidensdeling og at have det sjovt, når vi går på arbejde.

Vi sørger for et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Du får varierende og udfordrende opgaver samtidig med, at der i styrelsen og Skatteministeriet generelt er gode muligheder for kompetenceudvikling.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Motiveret ansøgning, CV og eksamenspapirer skal indsendes via nedenstående link senest 7. april 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Mads Nabe-Birch på tlf. 72 37 07 32.

Der kan blive gennemført person- og logikanalyse som led i ansættelsesprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen her.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
20. marts 2024
Ansøgningsfrist:
7. april 2024

Job hos virksomheden