It-tester til test af sam­fund­skri­ti­ske digitale løsninger i ATP´s for­ret­ning


Vil du være med til at sikre kvaliteten i komplekse og samfundskritiske it-systemer? Har du testerfaring og tjek på testteknikker? Og har du forståelse for forretningsmæssige krav? Så du er du den it-tester, vi søger, til test af nogle af Udbetaling Danmarks digitale løsninger.

Kan du sikre kvaliteten i komplekse digitale løsninger?

I Digital Solutions, som er ATP’s område for it, data og digitalisering, får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.

Og lige nu er vi på udkig efter en it-tester til vores Test & Test Management-sektion. Du vil blive tilknyttet et eller flere af leverandørprojekter i forbindelse med udvikling af vores digitale velfærdsløsninger i Udbetaling Danmark. Her udbetaler nogle af vores systemer årligt 12 mia. i barselsdagpenge til forældre i Danmark og 16 mia. i boligstøtte til mere end 700.000 danske husstande. Med andre ord skal du sikre kvalitetsløsninger til gavn for danske borgere.

Mere konkret bliver dine opgaver:

  • Review af leverandørens testcases.
  • Udarbejdelse testdesign med anvendelse af testdesignteknikker.
  • Udarbejdelse af testcases.
  • Udarbejdelse af testdata.
  • Gennemførsel af test, gentest og regressionstest.
  • Sikre sporbarhed imellem krav, test og resultat.
  • Kommunikation af status på test.

Har du testerfaring og en struktureret og analytisk tilgang?

Som vores nye it-tester har du en it-faglig baggrund, en bachelor- eller kandidatgrad og et par års erfaring fra en lignende stilling. Du er fagligt velfunderet, og så vil det være en fordel, hvis du har certificeringer inden for test.

Du går struktureret og analytisk til opgaven ved at anvende standarder og best practice indenfor softwaretest. Du har en risikobaseret tilgang for at identificere potentielle problemer og forstår at balancere testindsatsen.

Du kommer til at indgå i et projektteam med andre it-fagdiscipliner og kolleger i forretningen, og det er vigtigt, at du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og forståelse for forretningsmæssige behov og krav.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du være med til at rykke Danmark digitalt?

Du bliver en del af vores Test og Test Management-sektion, hvor vi er 12 skarpe seniorprofiler, og hvor du bliver en del af noget større i Digital Solutions.

I Digital Solutions råder vi nemlig over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Vi er delt op i fem enheder i Digital Solutions: Operations, Technology, Data, Development og Delivery. Du bliver en del af den sidste, hvor vi styrer, supporterer og kvalitetssikrer alle tænkelige typer af projekter.

Vi har end-to-end leverancefokus. Både når det gælder valg af leveranceform, krav og kvalitetssikring af nye løsninger. Men også når det handler om at sikre den gode overgang til drift. På den måde er det os, der går forrest, ligesom vi er dem, der sørger for, at vi når hele vejen i mål.

Du kan læse mere om Digital Solutions her.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag den 14. april.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart i juni. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Kia Skouw Christensen på tlf. 51 52 99 78 eller mail kic@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid

Gem job