Har du lyst til at arbejde med de nyeste tek­no­lo­gi­er inden for Post­greSQL, Zabbix eller driftsau­to­ma­ti­se­ring i en stor koncern?


Hvis du kan svare ja på ovenstående, så læs med her. Lige nu søger vi flere nye medarbejdere, der enten har erfaring med PostgreSQL eller Zabbix. Eller har erfaring med automatisering af drift i Linux-baserede systemer.

Dit nye arbejdssted – Infrastruktur Operations

Infrastruktur Operations er et veletableret og ambitiøst kontor med ca. 20 IT-teknikere. Vi står for al håndtering af de databaser- og middlewareplatforme der understøtter SKAT’s samfundskritiske systemer. Vi er med i alle dele af processen; fra teknisk design og udvikling af løsninger, daglig drift, fejlfinding og performance tuning. Vi er en del af området ”Infrastruktur, Drift & Services”, som består af 150 kollegaer dedikeret til infrastruktur, drift og udvikling, med stort setup på hele infrastrukturen og dermed masser af viden og kompetencer at trække på og lære fra. Vi har et godt klima i kontoret, lav personaleomsætning, og der er plads til forskellighed, en god og imødekommende stemning.

Vi søger

Vi søger flere teknikere med kompetencer inden for et eller flere af områderne PostgreSQL, Zabbix og automatisering af IT-drift. Vi søger også specialister til at udvide vores team for B2B integrationsplatforme.

Opgaver

Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

 • drift og videre udvikling af vores tekniske løsninger
 • rådgivning om tekniske løsninger ift. projekter.
 • dokumentation af løsninger og formidling af teknisk information.
 • opfølgning og fejlfinding vedr. drift og overvågning.
 • patchning
 • installation og administration af Red Hat-baserede systemer.
 • videreudvikling af automatiseringer baseret på Ansible.

Du vil få gode muligheder for at udvide dine tekniske kompetencer gennem kurser og uddannelse.

Om vores nye kollega

Du trives i en rolle, hvor du både arbejder selvstændigt og tæt sammen med dit team. Som person er du god til at kommunikere og kan lide at skabe relationer. Du er struktureret, følger op, er god til planlægning og trives med mange bolde i luften. Du motiveres af at have ansvar og du kan drive mange typer opgaver på samme tid. Du behersker engelsk og dansk i skrift og tale.

Du har arbejdet med Linux-baserede systemer inden for en eller flere af nedenstående områder:

 • PostgreSQL databaseadministration, drift og optimering
 • Zabbix installation, drift og optimering
 • Ansible og gerne Ansible Tower/Automation Platform eller lignende automatiseringsløsninger
 • Weblogic installation og drift
 • Systemadministration på Linux baserede systemer generelt
 • Installation, drift og vedligehold af middleware komponenter
 • Support, test og fejlfinding

Har du også viden om nedenstående områder er det et yderligere plus, men ikke et krav:

 • Udvikler erfaring indenfor Java og/eller Angular
 • Scripting generelt
 • VMware og Azure Cloud
 • Red Hat Enterprise Linux
 • Red Hat Satellite

Vi tilbyder

Vi er ambitiøse, ansvarlige og du får professionelle og kvalitetsbevidste kollegaer med fokus på faglighed og skatteforvaltningens behov. Vi lægger vægt på vidensdeling, løbende udvikling og læring samt at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Vi sørger for et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, så du hurtigt kan blive en del af teamet. Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der i Udviklings- og forenklingsstyrelsen er gode muligheder for kompetenceudvikling. Udviklings- og forenklingsstyrelsen har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor du som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og relevante dokumenter via linket ”Ansøg” senest den 24. april 2024. Vi afholder løbende samtaler. Ansættelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Der kan indgå en logik- og personanalyse i rekrutteringsforløbet.

Særlige betingelser ved ansættelse i kontoret:

 • Du forventes at indgå i vores attraktive 24/7 rådighedsvagt ordning som honoreres særskilt.
 • Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.
 • Du skal kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde denne under hele din ansættelse.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Fælleskomponenter Teamkoordinator Claus Bak på telefon 72384678 eller Kontorchef Mette Hye-Knudsen på telefon 72 37 96 24.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
22. marts 2024
Ansøgningsfrist:
24. april 2024