Software Engineers til Access, Accounts & Payments


Vil du arbejde med fundamentet for hele TV 2s forretning i et super godt team?

Hver dag bruger mere end 1 million danskere TV 2s forskellige applikationer til at logge på eller oprette sig som brugere. Det dækker alt fra login på Play til X Factor-afstemninger. Uden kvalitetssoftware til at styre og administrere adgangen går hele møllen i stå. Det er derfor dit arbejde har så stor og afgørende betydning for hele TV 2s forretning.

Du kan se frem til et job, hvor du arbejder med fede teknologier, smarte løsninger og et bredt funderet ansvar. Og du gør det i et topklasse team, hvor kompetencer og dedikation går hånd i hånd med hjælpsomhed og lyst til at have det sjovt sammen.

Udvikling og optimering af backend-løsninger på en cloud-baseret microservice-platform

I kernen handler dit nye job om at sørge for den bedst mulige loginoplevelse på tværs af alle TV 2s platforme og domæner. Det omfatter identitetsstyring, adgangskontrol og administration af samtykker.

Mere specifikt kommer du til at udvikle og/eller optimere backend-løsninger på en cloud-baseret microservice-platform med brug af en bred pallette af værktøjer. Din hverdag bliver fyldt med spændende udfordringer, som giver masser af muligheder for læring og udvikling.

Vi søger to og leder efter en med mere erfaring og en med mindre erfaring. Uanset din baggrund kan vi tilpasse opgaverne til dit niveau, så du er sikker på, at du hverken kommer til at kede dig eller bliver udfordret over evne. Tilpasset dit niveau bliver dine primære opgaver at:

 • Nedbryde/analysere ønsker og ideer til nye features m.m. – kræver erfaring
 • Bygge skalérbare applikationer og optimere eksisterende løsninger
 • Udvikle dig og blive ekspert på en af de førende IAM-platforme på markedet
 • Bygge infrastruktur som kode på vores cloud-platform
 • Yde assistance til andre teams og kundecenter i sager vedrørende login – p.t. har vi et par henvendelser om måneden
 • På sigt hjælpe andre teams med at implementere løsninger
 • Holde dig opdateret på trends og teknologier og bl.a. bruge det til at implementere best practices

Du kommer til at udfolde dig på TV 2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense tæt på både banegården og letbanen. Fleksibilitet og en sund balance mellem arbejde og fritid bliver en naturlig del af din hverdag.

Samarbejdsorienteret holdspiller med lyst til udvikling og kvalitet

TV 2 er en stor og kompleks organisation, hvor mange forskellige teams er gensidigt afhængige. Du skal derfor have lyst til masser af dialog og bredt samarbejde. At levere kvalitetssoftware kræver samtidig evnen til at analysere suppleret med evnen til at finde løsninger – også når der er tale om noget helt nyt og uprøvet.

Du kommer også ind i en organisation, hvor vi tror på, at frihed og fleksibilitet er fundament for de bedste løsninger. Det kræver så bare, at du kan planlægge og styre din tid, så du kan levere som aftalt – eller hejse flaget i god tid, hvis du fx kan se, at du mangler hjælp. Det er også meget vigtigt, at du har stor lyst til at lære nyt og udvikle både dig selv og dine løsninger. Derudover kan du sætte kryds ved:

 • En IT-orienteret uddannelse på minimum bachelorniveau
 • Erfaring fra minimum dit første job/studiejob
 • Minimum 3 års erfaring, hvis du vil i betragtning til jobbet som erfaren engineer
 • Motivation for at udvikle dine evner inden for cloud-udvikling, microservice-arkitektur og containere, Kubernetes (vi har sparet dig for listen med frække teknologinavne)

Om TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder flere end 350 medarbejdere dedikeret til at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Entreprise Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Ansøgning

Du sender din ansøgning med CV via formularen nedenunder. Ansøgningsfristen er 14. april 2024, og du kan forvente at høre fra os i umiddelbar forlængelse deraf.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Lotte Ziegler
Competency Leader, Audience Interactions
lozi@tv2.dk

Gem job