Kon­tor­chef til nyt ERP-kontor, der un­der­støt­ter Skat­te­for­valt­nin­gens interne ad­mi­ni­stra­tion


Brænder du for ledelse, ERP-Løsninger og SAP-teknologi, der på både kort og langt sigt kan gøre en forskel for den videre digitalisering af Skatteforvaltningens interne styring? Så er du måske vores nye kontorchef, til et nyoprettet kontor, der skal arbejde med udvikling af koncernens ERP-system.

Kontorchef i ERP-kontor i Opkrævning, Regnskab og ERP

Du kommer til at stå i spidsen for et nyt kontor, hvis hovedformål er at sikre gennemførelsen af initiativer på ERP-området i samarbejde med Administrations- og Servicestyrelsen (ADST), der er procesejer på ERP-løsninger i Skatteforvaltningen.

Kontorets ansvar er dels at varetage systemansvaret for Skatteforvaltningens ERP-løsning, herunder koordinering med eksterne leverandører, og dels at sikre, at relevante udviklingsprojekter bliver planlagt og gennemført inden for aftalte rammer.

Over de næste år, skal Skatteforvaltningens SAP ERP-platform styrkes gennem modernisereringer og udvidelser. Derfor oprettes et nyt kontor, der sammen med øvrige SAP-kontorer og Administrations- og Servicestyrelsen, skal sikre solide løsninger med værdi for koncernen.

Om kontoret

Da kontoret er nyt, vil du få stor indflydelse på, hvordan kontoret skal arbejde, hvilke kompetencer kontoret skal opbygge og hvordan de mange opgaver skal prioriteres. Opgaverne er dag placeret i andre kontorer, men der er brug for et større og samlet team, og en styrket ledelsesindsats.

Kontoret har blandt andet følgende opgaver:

 • Kontoret har det overordnede ansvar for samarbejdet med ADST omkring ERP-platformen, herunder planlægning, gennemførelse og rapportering på drift og udviklingsopgaver.
 • Kontoret har ansvaret for at drive nye initiativer vedr. ERP-platformen. Det kan være videreudvikling af eksisterende løsninger eller etablering af nye løsninger.
 • Kontoret bidrager aktivt til koordinering med andre kontorer i området i forhold til afhængigheder til eksisterende systemer, herunder fælles SAP-komponenter, tværgående SAP-funktioner og kontrakter med leverandører.
 • Kontoret har ansvaret for større og mindre anskaffelsesprojekter, både inden for SAP-domænet såvel som andre teknologier, der samlet kan styrke koncernens ERP-platform.
 • Kontoret bidrager til løbende analyse og forståelse af forretningsbehov, i samarbejde med ADST.

Kontorchef for SAP Transition, Morten Hjarnaa, der har været i styrelsen siden august 2023 og bliver en af dine tætte samarbejdspartnere, har følgende at sige om din nye stilling:

”Efterspørgslen efter ny funktionalitet, der i endnu højere grad kan understøtte den interne styring i Skatteforvaltningen, stiller krav til både arkitektur og teknologi, leverancemodeller og ledelse, så der er rig mulighed for, at du kan bringe alle dine kompetencer i spil, i en organisation der primært fokuserer på SAP. Vi forventes at være grundige og tænke langsigtet – og vi får plads til at gøre det. SAP-kontorerne er kendetegnet ved et stærkt fagligt miljø; uformelt og effektivt samarbejde, der er drevet af fokus på forretningsbehov, løsninger og interessen for SAP. At vi arbejder i en fagsøjle, hvor åbenhed og ordentlighed, partnerskab med forretningen, tværgående samarbejde, faglighed og humor vejer tungt, gør kun det hele endnu bedre.”

Det nye kontor er placeret i fagsøjlen ”Virksomhed, Opkrævning og Analytics” i området ”Regnskab, Opkrævning og ERP”. Du vil i rollen som kontorchef indgå i et stærkt lederteam, hvor vi arbejder tæt sammen, spiller hinanden gode og altid har fokus på at skabe værdi for brugerne af de løsninger, vi har ansvaret for.

Hvem er du

Som person er du er en udpræget teamplayer, der er drevet af at realisere gode løsninger og succeser sammen med dine medarbejdere, dine kollegaer i andre områder/styrelser samt ledergruppen, som du kommer til at indgå i. Du er en engageret og inspirerende personaleleder, som kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Du har sans for at skabe relationer og kan træffe de nødvendige beslutninger, når situationen kalder på det. Du har formodentlig en teoretisk uddannelse på kandidatniveau, ledelseserfaring og har arbejdet med ERP-løsninger i flere år.

Vi lægger vægt på, at du har kompetencer/erfaring indenfor:

 • Store komplekse ERP-løsninger, gerne SAP
 • Ledelse af medarbejdere og teams
 • Store organisationer, gerne offentlige virksomheder
 • Samarbejde og opbygning af stærke partnerskaber
 • It-projekter, gerne som projektleder eller andre styringsroller
 • Økonomistyring, HR-processer og optimering af administrative processer
 • Leverandørstyring.

Lyder det som dig, hører vi gerne fra dig.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Ansøg” senest den 17. april 2024.

Spørgsmål besvares gerne af underdirektør Michael Spangaard Møller på telefon 72 37 68 13. Der vil indgå test i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Forventet tiltrædelsesdato er snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Kongen.

Skatteministeriet lægger vægt på at understøtte fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøftes mellem leder og medarbejder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
22. marts 2024
Ansøgningsfrist:
17. april 2024