Udvikler til Ser­vi­ceNow-team, der sikrer smidige processer for 3000 me­d­ar­bej­de­re


Vil du arbejde med udvikling og design af løsninger, som understøtter forretnings- og it-driftsprocesser? Og har du en relevant it-baggrund? Så er det måske dig, vi søger i vores ServiceNow-team, der dagligt arbejder til gavn for vores 3000 medarbejdere på tværs af ATP.

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde vores ServiceNow-løsninger?

Vi er lige nu på udkig efter en ny kollega, der vil sikre udvikling og vedligeholdelse af ServiceNow-platformen, som understøtter forretnings- og it-driftsprocesser for en stor del af vores 3000 medarbejdere.

Helt konkret betyder det, at du som vores nye udvikler skal:

  • rådgive og designe ServiceNow-løsninger i tæt samarbejde med kunder og det øvrige ServiceNow-team efter ”best practice” og ”out-of-the-box” principper
  • tage ansvar for at udvikle og konfigurere løsninger, som understøtter vores processer (fx ITIL-processer)
  • sikre drift og vedligeholdelse af vores to ServicePortaler, der er målrettet vores 3000 kolleger og ca. 100 eksterne samarbejdspartnere.

Kan du kommunikere klart og tydeligt i dialogen med kunderne?

Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse. Derudover er det en fordel – men ikke et krav – hvis du har erfaring med ServiceNow-platformen og ITIL-processer.

Det vigtigste er, at du besidder en nysgerrighed, og at du:

  • har erfaring med at kode JavaScript
  • kan tilgå opgaver systematisk og struktureret
  • arbejder selvstændigt og evner at få opgaverne i mål
  • går op i at udarbejde gode og solide løsninger
  • involverer teamet, når det bliver nødvendigt
  • er i stand til at kommunikere klart og tydeligt i din daglige dialog.

Du skal være parat til at gå ind i en stejl læringskurve, hvor du skal tillære dig viden om ATP's mange forretningsområder, ServiceNow-platformen og vores processer til at udvikle/konfigurere efter best practice.

Til dagligt vil du indgå i et team bestående af 5 kolleger, hvor vi har fokus på godt kollegaskab og en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling og sammenhold.

Vil du arbejde til gavn for det danske samfund?

I Digital Solutions, ATP’s område for it, digitalisering og data, får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.

Digital Solutions råder over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Som udvikler i ServiceNow-teamet bliver du mere specifikt en del af enheden Operations i Digital Solutions. Her sørger vi helt bogstaveligt for, at velfærdssystemerne fungerer, og at de er velsmurte. Vi ved, hvad det kræver, at lave forandringer med teknologi, og vi forstår at gøre det komplekse forståeligt, når vi hjælper kollegerne i mål.

En digital løsning løser nemlig ingenting, før den også er implementeret og i brug.

Du kan høre vores koncerndirektør, Haktan Bulut, fortælle mere om arbejdet i Digital Solutions her: https://film.atp.dk/haktan-digital-solutions-1.

I ATP stiller vi høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os dit CV

Send os dit motiverede CV senest mandag den 15. april. Vi forventer at holde samtaler løbende, og håber på opstart hurtigst muligt derefter.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Morten Damm Sørensen på mail moso@atp.dk.


#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

Gem job