Pro­ces­stærk ge­ne­ra­list til le­del­ses­be­tje­ning i stor offentlig it-or­ga­ni­sa­tion


Motiveres du af at arbejde i feltet mellem ledelsesbetjening og IT? Synes du, at styring og optimering af processer lyder vildt spændende? Og har du samtidig lyst til at arbejde tæt på ledelsen i en stor it-organisation, der understøtter samfundskritiske opgaver? Så er du muligvis den nye kollega, som vi er på jagt efter.

Du har fokus på proceskoordinering med selvstændigt leveranceansvar

Du bliver en del af et dynamisk team, der betjener fagdirektør og fire underdirektører i Person, Bolig og Arkitektur, som er et af Udviklings- og Forenklingsstyrelsens fem fagområder med ca. 350 interne medarbejdere. Teamet er en del af et af styrelsens velfungerende økonomi- og ledelsessekretariater.

Du vil være tilknyttet som ledelsesstøtte for underdirektøren for Person, og du vil få et centralt og selvstændigt leveranceansvar. Dine opgaver udføres i tæt koordinering og samarbejde med dine kolleger i resten af teamet og kontoret. Du vil få en bred kontaktflade på tværs af styrelsen samt i Skatteministeriets departement, fagstyrelser og eksterne leverandører.

Opgaverne er mange og forskelligartede, men med understøttelse af underdirektøren og dennes ansvarsområde som det centrale omdrejningspunkt. Dine primære opgaver bliver bl.a. at:

 • være tovholder på sager og bestillinger med selvstændigt ansvar for, at sagerne leveres som ønsket af ledelsen af fagområdet, herunder kvalitetssikring ud mod fagområdets kontorchefer
 • stå for mødeforberedelse, dagsordener samt mødereferater
 • være tovholder og facilitator på en række mødefora
 • koordinere tæt med samarbejdspartnere på tværs af organisationen om formulering af beslutningsoplæg, rapporteringer og andre produkter, der understøtter ledelsens strategiske og operationelle behov
 • sikre god og kontinuerlig kommunikation i og om underdirektørområdet

Opgaverne stiller krav til dine skriftlige og mundtlige formidlingsevner, din sans for struktur og din evne til at samarbejde med mange interessenter.

Du følger opgaven hele vejen med skarpt blik for samarbejdsproces og slutprodukt

Du har en relevant videregående uddannelse af gerne samfundsvidenskabelig karakter, fx cand.scient.pol., cand.it, cand.scient.adm., el.lign. Du har gerne nogle års erfaring med lignende opgaver i en stilling i staten eller en politisk ledet organisation.

Du er proaktiv og ansvarsfuld, og derudover lægger vi vægt på, at du:

 • arbejder struktureret, målrettet og vedholdende
 • har en god forståelse for politiske, organisatoriske og samfundsmæssige problemstillinger
 • kan skrive kort og præcist
 • trives i en udadvendt rolle, hvor du er imødekommende og kan etablere stærke relationer
 • trives med et ofte højt arbejdstempo og korte deadlines
 • er en nysgerrig, venlig og imødekommende kollega

Bliv en del af et team, hvor kollegial sparring er drivkraft for god ledelsesbetjening

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen varetager drift og udvikling af it-løsninger i tæt samarbejde med fagstyrelser og departement i Skatteministeriets koncern.

Du bliver en del af Økonomi- og Ledelsessekretariat Person, Bolig og Arkitektur, som skal sikre den samlede styring af områdets komplekse opgaveportefølje. Du kan se frem til at blive en del af et kontor og et ledelsessekretariat, hvor vi sætter kollegial sparring og trivsel højt, og vi går langt for at hjælpe hinanden. Der er fleksibilitet i hverdagen til at få arbejde og familie til at hænge sammen, og du har mulighed for at gøre en positiv forskel.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Ansøg” senest den 11. april 2024. Spørgsmål besvares gerne af Camilla Brandt på 72378008 eller kontorchef Mads Nabe-Birch på 72370732.

Samtaler afholdes løbende. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver delt mellem Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg og Nybrovej 110, 2800 Kgs. Lyngby.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg, Kongens Lyngby

Vigtige datoer

Indrykket:
25. marts 2024
Ansøgningsfrist:
11. april 2024

Job hos virksomheden