Con­fi­gu­ra­tion Spe­ci­a­list til Finance


Vil du være med til at sikre, at vi kan køre butikken TV 2 på en smart og begavet måde?

Uden et velfungerende D365FO og tilhørende løsninger til Finance, Jura og Contract Management kan vi ikke køre forretningen TV 2. Netop derfor er du og dine team-kollegers arbejde så vigtigt. I dette job kan du gøre en stor og positiv forskel for rigtig mange kolleger. Du skal bare være nysgerrig, have motivation til at lære nyt som del af et agilt og værdiorienteret setup – og så selvfølgelig have interesse i at arbejde på en spændende arbejdsplads med en god samarbejdskultur. Stor fleksibilitet og en sund balance mellem arbejde og fritid er naturligvis en del af pakken.

Bredt ansvar fra behovsforståelse til færdige løsninger og optimering

Helt overordnet handler dit job om at optimere og fremme effektivt samarbejde på tværs af organisationen med fokus på finansområdet – som resten af organisationen samarbejder med og er afhængige af. Det gør du ved at identificere, udvikle og implementere teknologiske løsninger og processer centreret omkring D365FO – i tæt samarbejde med bl.a. software engineers og systemspecialister.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Forstå komplekse problemstillinger og løse disse gennem teknologi med fokus på maksimal værdiskabelse
 • Konfigurere og opsætte systemer – D365FO og Sharepoint
 • Teste og release både nye features og opdateringer af eksisterende løsninger
 • Optimere systemer og arbejdsgange
 • Udarbejde dokumentation, så dine kolleger nemt kan tage over for dig

Erfaring fra dit første IT-job og stor vilje til at flytte dig selv til næste niveau

Samarbejde og dialog. To ord, der skal tænde lyset i dine øjne, for uden det bliver der ingen løsninger. Du skal helt enkelt have interesse i, og være god til, at samarbejde med mange forskellige mennesker, hvoraf en del ikke ved det store om teknologi. Det skal bare virke. Du skal derfor også kunne lytte og være reelt interesseret i at forstå verden fra et brugerperspektiv.

I halen på ovenstående skal du kunne gøre dig forståelig over for kolleger, der ikke kan alle de frække IT-ord, du selv mestrer. Ift. kernen i dit job skal du kunne analysere og nedbryde en given problemstilling og komme op med ideer til en løsning. Derudover skal du kunne sætte kryds ved:

 • En IT-orienteret uddannelse
 • Et par års erfaring fra dit første IT-job
 • Erfaring med ERP-systemer, D365FO og dermed også en vis forståelse for økonomifunktionen
 • Kendskab til M365-løsninger, herunder SharePoint og interesse i at udvikle dine evner på området
 • Indsigt i programmeringssprog og integrationsstandarder
 • Forståelse for udviklingsprocesser, dokumentationsstandarder og Disaster Recovery Processer (DRP)
 • Motivation til at lære nyt og udvikle dig selv og dine evner

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er TV 2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense tæt på banegården og letbanen. Her vil du blive del af et spændende miljø med den smule mere energi og elektricitet, det giver at levere nyheder, sport og underholdning til mere end 1 million danskere hver dag året rundt. Her er mange muligheder og en god samarbejdskultur.

Vi er organiseret i en matrixorganisation, der skal understøtte lige vægt på medarbejderudvikling og kvaliteten i leverancerne. Gennem kompetence-teams sætter vi fokus på både personlig og faglig udvikling sammen med andre specialister. Det er så suppleret med produktteams, der sikrer leverance- og produktfokus. Vi har alle samme ønske om at skabe værdifulde løsninger, der kan gøre en mærkbar og positiv forskel for de mange kolleger, der er afhængige af vores arbejde.

Ansøgning

Du sender din ansøgning med CV via formularen nedenunder. Ansøgningsfristen er 15. april 2024, og vi indkalder løbende til samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Casper Thalund
Competency Leader, Corporate Functions
ctha@tv2.dk / 3010 0087

Gem job