Un­der­di­rek­tør med ansvar for udvikling til komplekst it-program


Har du erfaring med arbejdet og beslutningsprocesserne i en stor, politisk styret organisation med mange interessenter? Har du evnerne til at sikre fremdriften for den tekniske udvikling af det nye ejendomsvurderingssystem? Så er du måske vores nye underdirektør til Udviklings- og Forenklingsstyrelsen i område Vurdering og Metode.

Dagligdagen for underdirektøren med ansvar for it-udvikling

Som den ene af fire underdirektører i Implementeringscenter for Ejendomsvurderinger (ICE) får du en dagligdag i spændingsfeltet mellem strategi, forretning, it-udvikling og implementering – med hovedvægt på it-udviklingsdelen. Du skal tage del i at lede og drive det store og komplekse it-program, der skal sikre automatiske og retvisende ejendomsvurderinger for borgere i hele Danmark.

Dele af funktionaliteten er allerede i drift, mens andre fortsat er under udvikling.

Du vil få en tæt relation til den øvrige programledelse samt ledelsen i Vurderingsstyrelsen og i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen i øvrigt.

Du vil referere til fagdirektøren for området Vurdering og Metode og dit underdirektørområde består af tre kontorer og ca. 80 personer, hvoraf en del er eksterne konsulenter.

Derudover tilbyder vi:

  • Den udfordring det er at skulle navigere i en statslig kontekst og et politisk landskab med høj offentlig bevågenhed
  • Muligheden for at omsætte din specialistviden indenfor it-udvikling til tydelig ledelse af fagligt specialiserede medarbejdere og ledere
  • Et komplekst område med faglig bredde og dybde
  • Bredt samarbejde i organisationen med medarbejdere og kontorchefer, lederkolleger i UFST, repræsentanter fra fagstyrelser og departement samt eksterne leverandører og interessenter – og andre it-programmer
  • Muligheden for at arbejde med en bred vifte af it-opgaver - fx udvikling af helt nye løsninger

Om dig

Vi forventer, at du har indgående erfaring med IT-udvikling på program- eller projektniveau i en kompleks organisatorisk kontekst. Det vil være en styrke, hvis du har erfaring med ledelse af ledere i en større it-organisation. Og det er vigtigt, at du kan skabe og vedligeholde gode nære relationer med styrelsens interne og eksterne samarbejdspartnere, ligesom du naturligt indgår i den strategiske og forretningsmæssige udvikling af området.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • er synlig og inspirerende og kommer rundt i hele dit område
  • sætter klare mål og kan drive området fremad på en motiverende facon
  • opleves som autentisk og har en naturlig autoritet og gennemslagskraft
  • er aktivt opsøgende i forhold til at kortlægge og imødekomme forventninger til dit ansvarsområde på strategisk og operationelt niveau.

Derudover er du en stærk kommunikator, der evner at kommunikere på alle niveauer i en organisation. Du kan skabe overblik og håndtere komplekse problemstillinger.

Som person er du godt forankret, og du håndterer de udfordringer, du møder, med personligt overskud.

Din organisatoriske placering

Du bliver en del af Implementeringscenter for Ejendomsvurderinger (ICE) i fagområdet Vurdering og Metode i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”Ansøg” senest den 23. maj 2024. Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Kongen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 2, svarende til lønramme 38. Stillingen forventes besat på åremål. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger omkring stillingen kan fås ved kontakt til fagdirektør Mette Ring Rossing tlf. 25382287.

Dit arbejdssted vil primært være Nybrovej 116, 2800 Kgs. Lyngby.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Kongens Lyngby

Vigtige datoer

Indrykket:
11. april 2024
Ansøgningsfrist:
23. maj 2024

Job hos virksomheden