Jobsøgning

7 an­der­le­des vinkler på en it-jo­ban­non­ce

Flere virksomheder ændrer spillereglerne for, hvordan den traditionelle jobannonce skal lyde. Virksomhederne vil skille sig ud for på den måde at fange interessen hos kandidaterne. Her er nogle bud på virksomheder, som tænker ud af boksen og bryder med den klassiske annonceoverskrift.

1. UMANO søger en ASP.NET-webudvikler, København

Kære ASP.NET-webudvikler!

Da en af vores betroede medarbejdere igennem 7 år har valgt at søge nye udfordringer, glæder vi os til at byde dig velkommen i UMANO. Du får stor indflydelse i vores virksomhed – hvor du bl.a. skal være med til at re-tænke og udvikle fremtidens webløsninger.

2. Commentor søger en udvikler, Glostrup

Mere kode – mindre bureaukrati – bliv udvikler hos Commentor!

Vil du have en spændende hverdag, hvor du bliver udfordret på teknologi og tidligt får ansvar – så har Danmarks dygtigste it-virksomhed jobbet til dig. Commentor er kåret til Danmarks dygtigste it-virksomhed, og det forpligter. Vi søger derfor ambitiøse og dygtige udviklere med forskellige profiler fra helt nyuddannede til meget erfarne.

3. Panorama Consult søger for Gensafe Systems en systemkonsulent, Viby J

Forretningsorienteret systemkonsulent med fokus på at holde aftaler – også med din familie!

Panorama Consult søger for Gensafe Systems en forretningsorienteret systemkonsulent. En konsulent, der har fokus på at skabe værdi for kunderne, blandt andet ved på en god og anerkendende måde at kunne udfordre og dermed flytte deres forretning.

4. cVation søger c#.Net-udviklere, Hellerup

C# .Net-udviklere til Aviation og Finance-løsninger i skyen!

Vi søger C# .Net-udviklere, der har evne og interesse for at prøve kræfter med udvikling af krævende løsninger inden for Aviation og Finance. Vi søger både erfarne og unge udviklere til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed og innovation er i højsæde.

5. Netcompany søger en nyuddannet bachelor eller diplomingeniør, København eller Aarhus

Skyd din karriere i gang som nyuddannet bachelor eller diplomingeniør i Netcompany!

Vi søger nyuddannede udviklere, der vil booste karrieren og være med til at bygge nogle af branchens mest komplekse it-løsninger. Det er store, betydningsfulde opgaver, der ligger foran os i Netcompany. Derfor søger vi nyuddannede bachelorer og diplomingeniører, der som udvikler i Netcompany brænder for at gøre en forskel for vores mange kunder.

6. MCB A/S søger en webudvikler, Frederiksberg

Fremtidens stjerne-webudvikler!

Har du det, der skal til? Vi forventer IKKE, at du har årelang erfaring – overhovedet ikke, men vi forventer til gengæld, at du har en relevant uddannelse med karakterer i den høje ende af skalaen. Du brænder for at udvikle fremragende, digitale løsninger og har ambitioner om at blive én af de allerbedste på området. Og ikke mindst så har du lysten til hele tiden at blive udfordret og viljen til at stræbe efter at nå dit mål.

7. Spillehallen is seeking a developer, Viby J

Hardcore WebGL / Javascript developer… Make Games not war..

Now you have a chance to be part of the development team to make games for casinos and beyond. You could be involved in the design and implementation of our games, and become a key developer with influence on the shaping of our systems. Our grooving team is highly dedicated and very set on archiving our goals. Da vision.

Vil du i betragtning til et nyt job?

Så kan du nemt oprette et CV hos os, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Du kan også tilmelde dig en Jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger, der matcher dine kompetencer.

Læs også