Tak for din interesse i vores nye rapport om arbejdsglæde. Du modtager et link på mail, hvor du kan hente rapporten. BEMÆRK: Der kan være lidt forsinkelse på leveringen.

Ny e-bog: Høj arbejdsglæde i it-branchen

Arbejdsglæde har aldrig været vigtigere end nu, hvor vi (7-9-13) er kommet videre efter 2 lange år med restriktioner og begrænsninger. Tilfredsheden blandt de it-professionelle er højere end nogensinde, og det kan du læse mere om i vores nyeste rapport, hvor vi samler op på arbejdsglæde og de fire tidligere rapportemner.

Det betyder at du sidder med en e-bog, som giver dig et højaktuelt billede af it-professionelles tilfredshed i forhold til emnerne arbejdsglæde, hjemmearbejde, jobskifte, løn og ledelse.

Rigtig god læselyst!

OBS: Rapporten må ikke deles med tredjepart uden tilladelse fra Computerworld it-jobbank.

Modtag e-bog om arbejdsglæde

Arbejder du inden for:

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at it-jobbank må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet for IT-professionelle. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Skal vi gennemgå undersøgelsen med dig?

Hvis du er interesseret i at få en dybdegående gennemgang af den samlede undersøgelse enten fysisk eller online – og hvordan du kan bruge resultaterne aktivt i din rekruttering – er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os

Læs også

Sorter artikler efter emne.