Employer Branding

Webinar: Til­træk­ning og fast­hol­del­se af it-kan­di­da­ter i det of­fent­li­geSe dette webinar fra Computerworld it-jobbank omkring tiltrækning og fastholdelse af IT-kandidater i det offentlige. Konkurrencen er hård på dygtige IT-kompetencer, ikke mindst på lønnen, og derfor kommer vi nu med dette webinar, der stiller skarpt på de gængse udfordringer i forbindelse med tiltrækning og fastholdelse af IT-kandidater i det offentlige.

Vi tager et fokuseret dyk ned i flere års undersøgelser af IT-markedet og delte erfaringer i det offentlige. Vi kommer med databaserede viden til rekruttering af IT-kandidater i det offentlige og forsøger at give et overblik der både udvikler og inspirerer.

Oplægsholder: Christian Brahe, KAM ansvar for offentlige kunder, Computerworld IT-Jobbank. Christian Brahe har arbejdet i Computerworld it-jobbank i over et årti, og har KAM ansvar for offentlige kunder. Han har i mange år sparret og videns-delt med små og store offentlige organisationer. Han kommer med et unikt perspektiv på IT i det offentlige, med fokus på præcis de udfordringer og muligheder, der findes for offentlige virksomheder.

Ønsker du en uddybende snak?

Hvis webinaret har gjort dig nysgerrig på mere, så tag en snak med Christian Brahe, som kan kontaktes på tlf. 6066 9566. Du kan også sende en mail nedenfor.