Net­værk­s­tek­ni­ke­re til top­mo­der­ne SDA/ACI Cisco og Check­po­int netværk


Er du opsøgende i forbindelse med nye teknologier, og har du mod på at være med til at designe Skatteforvaltningens netværksinfrastruktur? Har du for nyligt færdiggjort din uddannelse inden for netværksteknologi? Eller er du erfaren som netværkstekniker, som er klar på nye udfordringer og vil være med HELT i front? Så er du måske den netværkstekniker, vi søger i Center for Infrastruktur og Cloud i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST).

Din nye arbejdsplads– Center for Infrastruktur og Cloud (CIC)

CIC er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med 35+ teknikere og en række konsulenter, der står for al håndtering af netværk, to topmoderne datacentre, Cloud, servere og klienter.

Vi har et tæt samarbejde med dels den øvrige afdeling med ca. 170 medarbejdere dedikeret til infrastruktur og dels med nogle af samfundets største og mest spændende projekter. Dermed er der masser af viden og kompetencer at trække på og lære fra – ud over hvad du kan bidrage med.

Vi har et godt klima, hvor der er plads til forskellighed, faglighed og en god og imødekommende stemning. Vores personaleomsætning på netværksområdet er deraf meget lav. En af vores dygtige netværksteknikere skal imidlertid snart på pension og derfor ønsker vi at fylde op med mulighed for overdragelse af viden og opgaver inden dette sker.

Drift, vedligeholdelse og udvikling af Skatteforvaltningens løsninger

Som vores nye netværksteknikker skal du være med til at udvikle og vedligeholde netværks- og sikkerhedsløsninger. Dine arbejdsopgaver vil derfor blandt andet bestå af:

 • Design af netværksinfrastruktur
 • Optimering af netværksdesign
 • Levering af bestillinger fra forretningen
 • Projektdeltagelse og støtte til forretningsprojekter
 • Drift og vedligeholdelse af netværk og firewalls
 • Drift og vedligeholdelse af sikkerhedskomponenter
 • Deltagelse i visiteringsfunktion
 • Kontakt og samarbejde med driftsleverandører

Vi klæder dig naturligvis på til ovenstående opgaver, og du vil derfor få den nødvendige oplæring og introduktion til vores fagområde og kerneopgaver. Da vi er en stor og kompleks it-organisation, vil du få praktisk viden og erfaring i et avanceret miljø, hvor du hele tiden udvikler dig til det bedre og lærer endnu mere om de mest moderne og avancerede teknologier. Vi er på netværksområdet med helt i front sammen med de store danske virksomheder, som vi også er i ERFA-gruppe med. Du får gode kollegaer, du kan sparre med og dermed gøre din erfaring og viden endnu bredere end i dag. Vi forventer, at du er og forbliver skarp og vil sammen med vores leverandører sikre, at du får den nødvendige viden.

Nyuddannet eller erfaren netværksspecialist

Vi forstiller os, at du for nyligt har færdiggjort din uddannelse som datatekniker, har en bachelor i netværksteknologi eller tilsvarende. Alternativt har du stor praktisk erfaring som netværkstekniker fra lignende stillinger med 5+ års erhvervserfaring. Uanset, har du den nyeste viden inden for infrastruktur, sikkerhedsløsninger og software.

Derudover forestiller vi os at du:

 • Er positiv, social og kan indgå i mange forskellige faglige og sociale fællesskaber
 • Er opsøgende i forbindelse med nye teknologier
 • Er analytisk stærk og konstruktiv i din problemløsning
 • Er god til at kommunikere på alle niveauer i organisationen
 • Taler og skriver dansk samt har gode engelskkundskaber i forhold til forståelse af dokumentation

Det er desuden en fordel hvis du:

 • Har arbejdet med - og evt. har certificeringer i Cisco
 • Har arbejdet med - eller har kendskab til Check Point
 • Har arbejdet med - eller har kendskab til Citrix Loadbalancer

Vi tilbyder bl.a.

 • Muligheden for at arbejde i en stor og kompleks organisation
 • Muligheden for specialisering og et stort ansvar
 • Muligheden for stor faglig sparring med erfarne kollegaer
 • Muligheden for at indgå i et stærkt alsidigt fagligt team og indgå i et godt socialt fællesskab
 • Muligheden for stor fleksibilitet og god work-life balance

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Ansøg” senest d. 28. april 2024. Vi forventer at afholde samtaler i takt med at ansøgningerne modtages og opstart snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Kolding på telefon 7237 9397.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet vil være Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
5. april 2024
Ansøgningsfrist:
28. april 2024

Job hos virksomheden