Juridiske stu­den­ter­med­hjæl­pe­re til Contract Ma­na­ge­ment & Legal


Vil du lære, hvordan det er at arbejde i en politisk drevet organisation? Har du interesse for obligations- og aftaleret samt it-kontraktret, og vil du hjælpe os med en bred vifte af opgaver inden for it-kontrakter? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger 1-2 juridiske studenter.

Contract Management & Legal

Contract Management & Legal fungerer som juridisk rådgivningsenhed for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen i relation til it-kontraktretlige og udbudsretlige spørgsmål. Vi har ansvaret for den strategiske udvikling og løbende professionalisering af kontrakt – og leverandørstyringsområdet på tværs af Skatteforvaltningen. Vi deltager også i gennemførslen af udbud af it-systemer.

Vi er et energisk og engageret team med fokus på samarbejde, faglig sparring og kompetent rådgivning i et komplekst krydsfelt mellem jura, it og forretning.

Udviklende opgaver og samarbejde med jurister i Contract Management & Legal

Du bliver en del af et specialiseret team af jurister med speciale i it, som bistår og vejleder dig i din opgaveudførelse. Du kommer til at indgå i et ungt miljø, hvor der er højt til loftet og fokus på læring gennem dine arbejdsopgaver.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • yde juridisk bistand og rådgivning i tæt samarbejde med contract managers ift. konkrete kontrakter
  • bistå contract managers i styring og administration af it-kontrakter, herunder forpligtelser, økonomistyring m.v.
  • undersøge juridiske problemstillinger, herunder gennemgå juridisk litteratur, kendelser og domme
  • udarbejde referater, oplæg og give input til juridiske notater
  • udføre opgaver i forbindelse med vores store EU-udbud, herunder udarbejdelse af udbudsdokumenter
  • være en aktiv del af vores license management team
  • varetage tværgående opgaver af administrativ karakter.

Du er i gang med en videregående juridisk uddannelse

Som studentermedhjælper er din ugentlige arbejdstid være gennemsnitligt 15 timer fordelt på 2-3 dage. Du er i gang med en videregående uddannelse på HA.jur/BA.jur. eller er i starten af din cand.merc.jur./cand.jur. Det er væsentligt, at du har interesse for obligations- og aftaleret samt it-kontraktret.

Som person motiveres du af at arbejde selvstændigt, og du har et stort drive. Du har fokus på kvalitet og har en struktureret tilgang til dit arbejde. Du er udadvendt, har gode kommunikative evner og er velformuleret på dansk i skrift og tale. Det er vigtigt, at du formår at formidle budskaber klart og præcist i et letforståeligt sprog på tværs af fagligheder.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendes via linket ”Ansøg” senest 14. maj 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte specialkonsulent Tobias Asp på 72370114.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler.

Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer pr uge. Der vil være mulighed for fleksible arbejdstider i eksamensperioder. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og arbejdsstedet vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen her.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdssted

Frederiksberg

Vigtige datoer

Indrykket:
30. april 2024
Ansøgningsfrist:
14. maj 2024

Job hos virksomheden