Blogindlæg

It på diplomet (del 2:2) – Business

I første udgave af “It på diplomet” interviewede jeg iOS-udvikler, Ulrik Flænø Damm, der gav os et indblik i sin hverdag og evner inden for udvikling. I denne udgave udforsker vi den anden af de tre retningslinjer på ITU: Global Business Informatics (GBI).


It på diplomet (del 1:2) – Naturvidenskab

Adskillige unge afslutter hvert år en it-uddannelse. Alle er de specialiseret inden for et bestemt felt. Men det kan måske være svært at forstå, hvad de forskellige uddannelser går ud på.


Historier om PR og sociale medier

Sociale medier har givet marketing en ny dimension. Det har i visse tilfælde vist sig at gavne virksomheder, men i andre tilfælde skabt udfordringer. Her får du to historier fra den virkelige verden, hvor virksomheders brug af sociale medier har resulteret i enten positiv eller negativ omtale.


Karrierevej: iOS vs. Android

Smartphone-industrien er vokset og har genereret en branche med mange jobmuligheder. Men skal man vælge iOS eller Android? Apple eller Google? Ønsker man at arbejde med smartphones, er der fordele og ulemper ved begge valg.


Hav tjek på din festival-tech

Som it-jobbanks lykkeligt udsendte festivalgæst er Maria Lodahl Mikkelsen blevet en del klogere på muligheden for at få teltliv og teknik til at gå op i en højere enhed.


Er Big Data uhyggeligt?

Big Data er vokset enormt og bliver brugt af adskillige organisationer verden over. Dog har en undersøgelse vist, at flere personer finder brugen af data, de har genereret, uhyggelig. Kunne det blive et problem?


Min kollega og jeg har samme kompetencer – men får forskellig løn?

Misundelse er som regel en grim ting. Men faktisk kan det være godt, hvis du er lille smule misundelig på en kollega, der tjener mere end dig selv. Læs her hvorfor.


Internettets historie – udvikling og fremtid

Internettet er gammelt. Faktisk overraskende gammelt. Og vi bruger det hver dag som en selvfølge. Men der var engang, hvor nettet ikke bare flød ud af stikket i din væg. it-jobbank gengiver internettets historie og giver et bud på, hvordan internettet mon ser ud i fremtiden.


Er konverteringsraten alene målestok for online succes?

Måske mener din CEO også, at konverteringsrate alene er målestok for online succes og ønsker en ugentlig rapportering af raten. Du har forgæves forsøgt at overbevise ham om, at en lang række andre faktorer spiller ind. Her kan du læse eksempler på hvilke.


Konverteringsoptimering: Gennemgå din hjemmeside

Skal besøgende blive kunder, må vi vurdere, om noget afholder dem fra at konvertere. Her fristes man nemlig nemt til at basere ændringer på mavefornemmelse. Og det er en rigtig dårlig idé.


Derfor skal du ikke tjekke din arbejdsmail i ferien

Har du svært ved at holde fingrene fra touchskærmen på ferien? Hvis ja, er det måske en god idé at læse med her.


Intet job uden erfaring – ingen erfaring uden job

De fleste virksomheder ansætter helst erfarne medarbejdere. Men hvad gør man, hvis man ikke har erfaring og dermed ikke så nemt kan få et job, der kan give det? it-jobbank guider dig til, hvad du kan gøre for at bryde den onde spiral.


Hvordan starter jeg egen virksomhed?

Går du og drømmer om at starte egen virksomhed og blive selvstændig? Måske er det slet ikke nogen dårlig idé at sige farvel til fremtiden som fastansat med pension og fryns. it-jobbank har samlet vigtig viden om virksomhedsopstart og giver dig gode råd med på vejen.


Øg din ROI og kundetilfredshed

Tag et kig på dine vaner. Du drikker den samme kaffe på vej til arbejde og går i det samme supermarked hver uge – men hvorfor? Her afslører jeg et par af hemmelighederne.


Velkommen til den digitale verden

Virtual reality (VR) er en branche, der har oplevet kraftig vækst de seneste år. Virksomheder verden over har investeret milliarder i konceptet, og de første personlige VR-maskiner er allerede på markedet. Men er VR fremtiden eller bare en dille, som vil gå over?


Hvad er konverteringsoptimering?

Konverteringsoptimering er et emne, der ofte overses. Mange kender til SEO og AdWords, men de færreste ved, hvad konverteringsoptimering er. Nogen kender formålet, men få ved, hvordan det fungerer i praksis. Her vil jeg forklare de grundlæggende elementer og metoder, vi med succes har brugt til at skabe resultater for vores kunder hos Eksakte.