Jobannoncering

Nicklas Pyrdol bliver fast debattør for Com­pu­terwor­ld it-jobbank

Fremover vil du kunne opleve Nicklas Pyrdol som fast debattør hos Computerworld it-jobbank.

Pressemeddelelse fra Computerworld it-jobbank


it-jobmarkedet er hottere end nogensinde før, og Computerworld it-jobbanks rolle er at formidle og dele den viden vi har om både virksomheder og kandidater. For hvordan tiltrækker du som virksomhed de bedste kandidater, og hvordan gør du dig som kandidat så attraktiv som muligt overfor den/de virksomheder du gerne vil arbejde for?

Få et unikt take på it-jobmarkedet

Men ét er hvad vi formidler, en anden er at få en helt anden vinkel på tingene. Derfor vil du fremover kunne møde Nicklas Pyrdol hos Computerworld it-jobbank, hvor han med sin enorme viden inden for rekruttering og talent management, vil komme med sine synspunkter på aktuelle emner.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at kunne bidrage og provokere lidt, i forhold til mit syn på rekruttering og talentudvikling.Med kombinationen af it-jobbanks værdifulde indsigter fra branchen og mine erfaring fra skal vi nok kunne inspirere virksomheder og ledere. Derudover kan jeg give kandidater de rette værktøjer og råd til at kunne lykkes med at finde det næste drømmejob. Det handler om at få et mere nuanceret blik på hele rekrutteringsmarkedet, samt fornyelse af processerne omkring.”

Torben Tronborg, direktør i Computerworld it-jobbank: ”Vi er super stolte af at have en kapacitet som Nicklas med ombord, og jeg ser store perspektiver i vores samarbejde, som jeg godt kan love kommer til at udspille sig på flere forskellige platforme og formater i den kommende tid.”

Pressekontakt og yderligere info

Hvis du ønsker at bringe nyheden, eller ønsker yderligere kommentarer, så kontakt kommunikations- og marketingansvarlig Kasper Uhd på uhd@it-jobbank.dk eller ring 26250826.

Om Nicklas Pyrdol:

Nicklas Pyrdol er uddannet i Idræt og psykologi fra Syddansk Universitet, hvor han også har fungeret som videnskabelig assistent og ekstern lektor. Efter at have arbejdet med talentudvikling og high performance i elitesport, senest som sportspsykologisk konsulent i Team Danmark, tog han skiftet til det private erhverhvsliv.

Her har han arbejdet med HR i e-Boks før han blev partner i Innoflow, et HR Tech scale-up med fokus på anonymiserede cases.

Nu er han selvstændig Talent Management Advisor og foredragsholder og inspirerer virksomheder til at modernisere og effektivisere deres rekruttering, udvikling og ledelse af medarbejdere.

Se Nicklas Pyrdols første artikel her Se Nicklas Pyrdols anden artikel her

Læs også