Virksomhedsfokus

It-kandidater er i høj kurs hos virksomhederne

De danske it-kandidater er i høj kurs hos virksomhederne. Vi har derfor valgt at give et overblik over, hvordan udvalgte virksomheder med spændende kulturer, employer branding og it-fokus opererer i det daglige.


cVation

cVation kombinerer et fagligt ambitiøst og kundenært Azure-fokuseret udviklermiljø med udpræget selvbestemmelse og meget begrænset administration.


Capgemini Danmark

Hos konsulentvirksomheden Capgemini Danmark forsøger de at opdrive talent, som tør udfordre kunderne på deres behov. En evne, som virksomheden har fokus på i deres rekruttering og videreudvikling af medarbejdere.


Netcompany

Det er ikke kun hjerne og kodeevner, der skal på arbejde som projektleder i Netcompany. Det er også samarbejdsevner og ledelseskompetencer. Kom med indenfor hos Netcompany, hvor projektleder Jesper Lund Andersen afslører sin ærlige mening om sine chefer, kolleger og essensen af at arbejde med et kraftfuldt område som digital teknologi.


Capgemini Danmark

Capgemini Danmark søger nye graduates til et 2-årigt on-the-job forløb, som skal forberede nyuddannede it-studerende på karrierer som professionelle it-konsulenter i virksomheden. Måske er det dig, der drømmer om fastansættelse og samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder?


ATP

Tænk, hvis danskernes ATP Livslang Pension, Feriepenge eller Boligstøtte ikke havnede på de rette konti til tiden. Du kan være med til at sikre millioner af danskeres levegrundlag som en del af ATP’s it-organisation, der som følge af nye opgaver er på udkig efter nye, dygtige medarbejdere.


DONG Energy (3:3)

Hvis du har en drøm om at udforske teknologier og præge eget arbejde, får du muligheden som SAP BW-konsulent i Business Intelligence hos DONG Energy. Afdelingen med 31 ansatte i Danmark og Polen arbejder med at indsamle, analysere og forstå data, der skal understøtte virksomhedens grønne og tekniske profil. Læs mere om jobbet, kollegerne og afdelingen her.


Coloplast

I Coloplasts globale IT-afdeling får man lov til at kombinere sin tekniske viden og forretningsforståelse for at udvikle holistiske løsninger. Nye medarbejdere har mulighed for at spænde bredt inden for en ambitiøs forretningsmodel – og virkelig gøre en forskel for mennesker med behov inden for intim sundhedspleje. Her kan du få indsigt i afdelingerne Business Intelligence og ERP, men også søge job i de to team.


DONG Energy (2:3)

DONG Energy IT sætter innovation på dagsordenen. For sammen med forretningen vil DONG Energy IT kunne levere nyskabende løsninger baseret på hurtige processer og nye måder at anvende teknologi.


DONG Energy (1:3)

I DONG Energy IT er de på forkant med teknologien. De har mange spændende arbejdsopgaver og medarbejderne ved, hvad der rør sig i DONG Energy. It-løsningerne understøtter alle led i værdikæden inden for energisektoren. Lige fra design og scoping af nye havvindmølleparker og styring af de mange kraftværker – til at sælge energi på Energibørserne eller levere det direkte til slutkunden.


Milestone Systems

Innovation er ikke noget, der kommer af sig selv. Dét er den danske succesvirksomhed Milestone Systems meget bevist om. Vi har taget en snak med Søren E. Jensen, der er Technology Director i virksomhedens Incubation-afdeling om, hvorfor man nu søger udviklere med begge ben på jorden og hovedet i skyen til Video Management Software.


BESTSELLER

Når man tænker BESTSELLER, tænker de færreste it. Det er snarere tøj og mode end teknologi. Men det bliver der måske lavet om på i fremtiden. Virksomheden står netop over for en af verdens største og mest ambitiøse implementeringer af Microsoft Dynamics AX, der vil forandre forretningen.


DSB

DSB er et stykke Danmarkshistorie, men også en virksomhed, der er afhængig af og har ambitioner om at udvikle sig på it-fronten. Derfor søger virksomheden en bred vifte af nye it-medarbejdere, der kan sætte danskernes hverdag på skinner.


Neas Energy

Hos Neas Energy, der opererer på markedet for el, gas og energi, er intet business as usual. Væbnet med høj faglighed og et uformelt og ungt miljø, går virksomheden en positiv udfordring i møde: Et foranderligt og dynamisk marked skaber flere arbejdsopgaver, men også et behov for flere fleksible softwareudviklere, der kan agere på markedet.


KMD

Har du nogensinde undret dig over, hvem der står bag de digitale løsninger i din og mange andre danskeres hverdag? Sygedagpengesystemet, pensionsudbetalingerne og meget andet. Nu kan du være med til at udvikle disse løsninger helt fra bunden. It-virksomheden KMD mangler 100 kvalificerede medarbejdere. Er du én af dem?


FOSS

Hos FOSS bliver software håndgribeligt, når udviklerne samarbejder på tværs for at skabe nye instrumenter til at sikre rene madvarer og en effektiv fødevareproduktion. Softwareområdet er i en rivende udvikling, og derfor har it-jobbank talt med FOSS.


Netcompany

Dét med bare at blive kastet ud i opgaver, som man ikke har prøvet før, er noget af det mest spændende ved Netcompany, og præcis dét, der gør, at mit ønske om at blive ved med at udvikle mig, stadig bliver opfyldt. Jeg arbejder sammen med flere forskellige kunder samtidig, som jeg hjælper med videreudvikling af deres systemer og med problemer, der opstår i hverdagen. Derfor skifter jeg også ofte imellem forskellige teknologier og kundetilrettede systemer.


Capgemini Danmark

Capgemini Danmark er et af verdens største konsulenthuse, og i denne måned har it-jobbank været på besøg på det danske hovedkontor i Vallensbæk til en snak om Capgemini Danmark som virksomhed og om både tiltrækning, udvikling og fastholdelse af de dygtigste medarbejdere.


Pentia

Vi har været på besøg hos Sitecore-huset Pentia, hvor det lige nu går rigtig stærkt. En masse nye projekter i 2014 betyder, at man skal have ansat flere dygtige kolleger – både til backend og frontend – og samtidig er virksomheden netop rykket ind i Zeppelinerhallen på Islands Brygge for at få mere plads.


Secunia

Reverse engineering, vulnerability intelligence, anerkendelse, patch management, Big Data, NSA, Anonymous, Snowden, vulnerability scanning, NETS, hackere, advisory, perfektionisme, disciplin, kvalitet, liability, høje krav, passion, niche, credibility, CISSP...